Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 29/03/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της SPL από το Athens Pro Audio.

Τα προϊόντα της SPL από το Athens Pro Audio.
2021/03/23, [δ.τ.]

Το Athens Pro Audio υποστηρίζει, πλέον, στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της γερμανικής SPL, μιας εταιρίας η οποία εξειδικεύεται, μεν, στον εξοπλισμό στούντιο, περιλαμβάνει μια εξόχως ενδιαφέρουσα σειρά συσκευών που αφορά τον audiophile, δε.
Ο λόγος για την σειρά Professional Fidelity, η οποία περιλαμβάνει τρεις καθαρόαιμους ενισχυτές ακουστικών, ανάμεσα στους οποίους ο κορυφαίος Phonitor x και ο καινούριος “μικρός” Phonitor se, προενισχυτή/DAC (Director Mk2), “σκέτο” αναλογικό προενισχυτή (Elector) και ένα προσεγμένο προενισχυτή phono, βασισμένο στη δουλειά του Douglas Self.
Η σειρά συμπληρώνεται από δύο τελικούς, τον μονομπλόκ M1000 και τον δικαναλικό s800, καθώς και από ένα ενεργό φίλτρο διαχωρισμού, το οποίο ονομάζεται, απλώς, Crossover.
Πέραν της προφανούς ποιότητας τους, η οποία υπαγορεύεται από τον “pro” προσανατολισμό των Γερμανών, δύο πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της εταιρίας είναι το κύκλωμα cross feed “Matrix”, που χρησιμοποιεί για να βελτιστοποιήσει την στερεοφωνική εικόνα, το οποίο είναι ρυθμιζόμενο και βασίζεται στο φασματικό περιεχόμενο του σήματος για την λειτουργία του και η τεχνολογία VOLTAiR η οποία βασίζεται σε κυκλώματα διαχείρισης του σήματος audio που λειτουργούν σε πολύ υψηλές τάσεις (120V dc), δίνοντας σημαντικά περιθώρια βελτίωσης σε θέματα θορύβου και παραμόρφωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο της SPL στην ελληνική αγορά, Athens Pro Audio.

info: Athens Pro Audio, τηλ.: 210-330.1031, https://www.athensproaudio.gr/, https://spl.audio/