Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/04/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Μικρό μοντέλο στην σειρά PlayStream, από την Advance Paris.

Μικρό μοντέλο στην σειρά PlayStream, από την Advance Paris.
2022/03/23, [δ.τ.]

Η πλέον πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα των δικτυακών ολοκληρωμένων ενισχυτών της Advance Paris, ο PlayStream A1, κρατά τις πιο σημαντικές και ουσιαστικές λειτουργίες των μεγαλύτερων μοντέλων (Α5 και Α7) και τοποθετείται στη βάση της γκάμας των δικτυακών ολοκληρωμένων της εταιρίας.
Το νέο, εισαγωγικό, μοντέλο απευθύνεται στους μοντέρνους χρήστες που θέλουν πολλαπλές δυνατότητες και ευελιξία. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής από υπηρεσίες ροής όπως το Tidal, το Qobuz και το Spotify, μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσικά αρχεία που είναι κοινόχρηστα στο τοπικό δίκτυο σε πόρους συμβατούς με DLNA. Ο PlayStream A1 προσφέρει διπλή συνδεσιμότητα, Ethernet και Wi-Fi και ενσωματώνει τόσο Bluetooth όσο και δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων από μέσα αποθήκευσης USB.
Σε ό,τι αφορά την... συμβατική συνδεσιμότητα, διαθέτει εισόδους line, ψηφιακές, θύρα HDMI/ARC και είσοδο phono, καθώς επίσης και έξοδο για οδήγηση ενεργού υπογούφερ και έξοδο προενισχυτή.
Πίσω από την αλουμινένια πρόσοψη, πιστός στην παράδοση της Advance Paris, ο A1 διατηρεί τον τοροειδή μετασχηματιστή με μεγάλους πυκνωτές στο φίλτρο, ώστε να υποστηρίζει ένα στάδιο ισχύος σε τάξη AB υλοποιημένο με διπολικά τρανζίστορ. Ο ενισχυτής αποδίδει 2x52W/6Ω, με απόκριση που φθάνει τα 80kHz, επίδοση που του εξασφαλίζει την αναγνώριση ότι μπορεί να διαχειριστεί υλικό υψηλής ανάλυσης.
Ο PlayStream A1 είναι διαθέσιμος στην Ελληνική αγορά στην τιμή των €790 από την Ultimate Audio.

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, https://www.ultimateaudio.gr/, https://advance-acoustic.com/