Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/04/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα πλατό Alva από την Cambridge Audio.

Νέα πλατό Alva από την Cambridge Audio.
2022/01/05, [δ.τ.]

Οι Βρετανοί παρουσίασαν στις αρχές της χρονιάς δύο νέα προϊόντα στην σειρά Alva, με κωδικούς Alva TT V2 και Alva ST. Και τα δύο μοντέλα είναι βασισμένα στην εμπειρία της εταιρίας από το κορυφαίο Alva TT (άμεσης οδήγησης και το πρώτο συμβατό με Bluetooth aptX HD), αλλά επιχειρούν να διευρύνουν την αγορά στην οποία απευθύνεται η εταιρία, με το πρώτο να είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του αρχικού μοντέλου και το δεύτερο να αποτελεί μια οικονομική έκδοση για όσους θέλουν να ξεκινήσουν με μικρότερο προϋπολογισμό. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο προενισχυτή phono, βασισμένο στο κύκλωμα των stand-alone προενισχυτών Alva Solo και Alva Duo.
Το TT V2 βασίζεται στην αρχιτεκτονική του TT, καθώς χρησιμοποιεί το σύστημα άμεσης οδήγησης που σχεδιάστηκε για αυτό, την βαριά πλίνθο (το επάνω μέρος είναι από αλουμίνιο), το πλατό από συνθετικό υλικό (POM) και διαθέτει, προ-εγκατεστημένη- την κεφαλή Alva MC. Διατηρεί, επίσης, την δυνατότητα streaming μέσω Bluetooth aptX HD. Στις αλλαγές που αναφέρει η εταιρία, περιλαμβάνεται νέος, βελτιωμένος βραχίονας με διαιρούμενο/αποσπώμενο headshell και δυνατότητα απενεργοποίησης του phono και του Bluetooth, όταν δεν χρησιμοποιούνται.
Το ST διαθέτει, επίσης, Bluetooth (και phono) αλλά η αρχιτεκτονική του είναι διαφορετική, με μετάδοση μέσω ιμάντα, πλίνθο από MDF με επικάλυψη από συνθετικό υλικό και προ-εγκατεστημένη κεφαλή την AT-MV95e της Audio Technica. Ο βραχίονας είναι ο ίδιος με αυτόν του TT V2.
Τα νέα μοντέλα αναμένονται μέσα στην Άνοιξη.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.cambridgeaudio.com/