Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/03/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Eam Lab στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της Eam Lab στην ελληνική αγορά.
2022/03/17, [δ.τ.]

Μια ενδιαφέρουσα εταιρία από την Ιταλία, η Eam Lab, έκανε την εμφάνισή της (για πρώτη φορά εξ' όσων γνωρίζουμε) στην ελληνική αγορά με την φροντίδα της Ακουστικής Κρήτης. Πρόκειται για έναν κατασκευαστή ενισχυτών, μετατροπέων d/a και power conditioners με μεγάλη γκάμα και ενδιαφέρουσα αισθητική!
Πίσω από την εταιρία βρίσκεται ο Emanuele Pizzi, ο οποίος ξεκίνησε το 1997 την εταιρία TCE με προϊόντα που απευθύνονταν στην αγορά του επαγγελματικού ήχου, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2009. Το 2010 ιδρύθηκε η Eam Labs της οποίας τα προϊόντα απευθύνονται στην αγορά των οικιακών συστημάτων υψηλών απαιτήσεων.
Η λίστα με τα προϊόντα της εταιρίας περιλαμβάνει ενισχυτές (ολοκληρωμένους, προενισχυτές και τελικούς ενισχυτές), μετατροπείς d/a καθώς και συσκευές ελέγχου της ποιότητας τροφοδοσίας. Οι συσκευές είναι οργανωμένες σε τέσσερις σειρές ενισχυτών (Reference, Element, Musica και Studio) με την Studio να περιλαμβάνει τις ναυαρχίδες της Eam (μονομπλόκ σε τάξη Α), μια σειρά μετατροπέων d/a (Music 201 και Music D2) και την σειρά των φίλτρων/conditioners η οποία, αυτή την στιγμή, περιλαμβάνει μια μόνο συσκευή (Studio LC106). Ο Pizzi υπόσχεται κορυφαίο ήχο και ποιότητα κατασκευής, χωρίς υπερβολές στην αισθητική και στα κυκλώματα.
Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο της Eam Labs στην ελληνική αγορά, Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), http://www.akoustiki-kritis.com/, https://www.eamlab.com/