Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/04/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Tradutto: D/A Converter από την EarMen.

Tradutto: D/A Converter από την EarMen.
2021/09/30, [δ.τ.]

Η EarMen είναι μια εταιρία που εμφανίστηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, παρακλάδι της γνωστής Σερβικής Auris, με έδρα, όμως, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Φαίνεται ότι εξειδικεύεται στις ψηφιακές συσκευές και ο Tradutto είναι μια από τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.
Ο στόχος της EarMen ήταν, προφανώς, να συνδυάσει την ευελιξία με την δυνατότητα υποστήριξης όλων των διαθέσιμων sample rates και ο Tradutto μπορεί, πράγματι να διαχειριστεί streams μέχρι 32-bit/768kHz και DSD512, προσφέροντας πλήρη συμβατότητα με την κωδικοποίηση MQA (OFS, MQA, MQA Studio). Ο χρήσης έχει στη διάθεσή του συμβατικές ψηφιακές εισόδους (ομοαξονική και οπτική) και θύρα USB, ενώ είναι δυνατή και η ad-hoc ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth v5.1, με υποστήριξη codecs AAC/SBC/aptX/aptX LL και aptX HD.
Η συσκευή βασίζεται σε επεξεργαστή 16 πυρήνων της XMOS για την διαχείριση των ψηφιακών σημάτων, σε SoC της Qualcomm για την υποστήριξη του Bluetooth και σε τσιπ της ESS (ES9038K2M) για την μετατροπή των ψηφιακών σημάτων σε αναλογικά. Το σασί κατασκευάζεται από μονοκόμματο αλουμίνιο, ώστε, σύμφωνα με την εταιρία, να προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στους εξωτερικούς θορύβους.