Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/05/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα drivers και κάψες για την σειρά Reference της Grado.

Νέα drivers και κάψες για την σειρά Reference της Grado.
2021/11/06, [δ.τ.]

Η Grado ανακοίνωσε τα δύο μοντέλα της νέας σειράς Reference, με κωδικούς RS-1Χ και RS-2Χ, τα οποία χρησιμοποιούν τα διαφράγματα νέας γενιάς “Χ”. Τα νέα διαφράγματα εξελίσσονται από το 1991 και βρίσκονται στην τέταρτη γενιά τους.
Οι κάψες των νέων ακουστικών διατηρούν την γνωστή μορφή της σειράς Reference και κατασκευάζονται από συνδυασμό ξύλων, σφένδαμου και κάνναβης, στην περίπτωση των RS-2Χ και σφένδαμου, κάνναβης και κοκκοφοίνικα στην περίπτωση των RS-1Χ. Ο συνδυασμός των υλικών είναι κρίσιμος για την τελική ποιότητα των ακουστικών και αποτελεί αποτέλεσμα έρευνας, αναφέρει η εταιρία.
Στα κοινά σημεία των δύο μοντέλων περιλαμβάνονται νέο καλώδιο, οκτώ αγωγών, με μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και την χρήση, καθώς και νέες στέκες, στις οποίες χρησιμοποιείται δέρμα με λευκές ραφές. Τα RS-1Χ και RS-2Χ διαφοροποιούνται, πέραν των υλικών της κάψας και ως προς την διάμετρο του διαφράγματος η οποία είναι 50 χιλιοστά για την περίπτωση του μεγάλου RS-1Χ και 44 χιλιοστά για την περίπτωση των RS-2Χ.

info: Audio Evolution, τηλ.: 210-959.6288, http://www.audioevolution.gr/, https://gradolabs.com/