Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/04/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


H Linn προσφέρει αναβάθμιση όλων των Klimax σε επίπεδο Organik.

H Linn προσφέρει αναβάθμιση όλων των Klimax σε επίπεδο Organik.
2022/04/07, [δ.τ.]

Ο Βρετανός κατασκευαστής ανακοίνωσε ότι ο νέος μετατροπέας d/a που έχει αναπτύξει, γνωστός με το όνομα Organik, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο κορυφαίο streamer Klimax DSΜ, είναι πλέον διαθέσιμος με την μορφή αναβάθμισης για όλες τις αντίστοιχες συσκευές της σειράς Klimax, DS και DSM, περιλαμβάνοντας μοντέλα μέχρι και το 2007.
Η αναβάθμιση, αναφέρει η εταιρία, εκτός από την ποιότητα του ήχου θα επηρεάσει και τις δυνατότητες των συσκευών, προσφέροντας υποστήριξη για streams μέχρι 24-bit/384kHz για κωδικοποίηση PCM και μέχρι DSD256 για κωδικοποίηση DSD.
Ο Organik είναι ο πρώτος μετατροπέας d/a της Linn του οποίου η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός μαζί με την υλοποίηση είναι εσωτερική υπόθεση της εταιρίας, ένας στόχος που αποτελεί κεντρική στρατηγική της εδώ και δεκαετίες -από την εποχή του πρώτου Linn Sondek.
Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, το κύκλωμα του Organik βασίζεται σε FPGA για την ψηφιακή επεξεργασία του σήματος καθώς και σε ένα στάδιο μετατροπής d/a με διακριτά ψηφιακά κυκλώματα, δεν χρησιμοποιεί, δηλαδή, κάποιο από τα γνωστά εξειδικευμένα ολοκληρωμένα κυκλώματα τρίτων κατασκευαστών.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.linn.co.uk/