Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/01/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Klimax LP12: Το νέο κορυφαίο πλατό της Linn.

Klimax LP12: Το νέο κορυφαίο πλατό της Linn.
2021/11/01, [εταιρικό website]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε λεπτομέρειες γύρω από την νέα, κορυφαία, έκδοση του αναλογικού του συστήματος για το οποίο -όπως θα περίμενε κανείς- αναφέρει ότι είναι ακόμη καλύτερο από την προηγούμενη έκδοση, ώστε να αποδίδει τα βινύλια “σαν να είναι η πρώτη φορά”.
Ακολουθώντας πιστά την λογική που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο προϊόν (το LP12 μπορεί, χωρίς αμφιβολία, να θεωρηθεί ως μια από τις πλέον διαχρονικές συσκευές στον χώρο του audio), το Klimax LP12 έχει αρχιτεκτονική που επιτρέπει την μελλοντική του αναβάθμιση, όταν η Linn αποφασίσει ότι κάτι τέτοιο είναι σκόπιμο και βελτιώσει κάποιο μέρος του.
Στα βασικά συστατικά της νέας αναλογικής πηγής είναι το σύστημα ελέγχου της περιστροφής Radikal, ένα νέο τροφοδοτικό πολύ χαμηλού θορύβου και ένα νέος κινητήρας πολύ υψηλής ποιότητας. Επιπροσθέτως η έκδοση αυτή περιλαμβάνει την νέα κορυφαία κεφαλή κινητού πηνίου της εταιρίας, την Ekstatik.
Εννοείται ότι η αρχιτεκτονική των προηγούμενων μοντέλων επιτρέπει την χρήση τόσο του Radikal όσο και της Ekstatik, ώστε να αναβαθμιστούν αναλόγως.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.linn.co.uk/