Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/04/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα κόμπακτ μόνιτορ από την M-Audio.

Νέα κόμπακτ μόνιτορ από την M-Audio.
2022/03/23, [δ.τ.]

Η M-Audio ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στην οικογένεια ηχείων πολυμέσων BX3 και BX4 με κωδικούς BX3BT και BX4BT. Η κατάληξη “ΒΤ” τα λέει όλα: οι χρήστες να μπορούν να streamάρουν μουσική ασύρματα από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth. Όπως και τα άλλα μοντέλα της σειράς, τα νέα ηχεία είναι σχεδιασμένα για live monitoring, gaming, παραγωγή μουσικής ή απλά ακρόαση μουσικής.
Τα ηχεία BX3BT και BX4BT βασίζονται σε μιντ/γούφερ Black Kevlar, 3,5 και 4,5 ιντσών αντιστοίχως και tweeter με θόλο από φυσικό μετάξι, αμφότερα βελτιστοποιημένα με την βοήθεια υπολογιστή, οδηγούμενα από ενισχυτές συνολικής ισχύος 120W. Οι καμπίνες κατασκευάζονται από MDF και η φόρτιση είναι bass reflex.
Και τα δυο μοντέλα προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο δυνατοτήτων, με φίλτρα High- και Low-EQ, αναλογικές συνδέσεις με “pro” βύσματα 1/4 και 1/8 ίντσας καθώς και με RCA. Υπάρχει ακόμη βοηθητική είσοδος 1/8 της ίντσας καθώς και έξοδος ακουστικών στο μπροστινό μέρος του ηχείου για το tablet, τον υπολογιστή ή άλλη κινητή συσκευή.
Υπογραμμίζοντας την prosumer στόχευσή της, η M-Audio συνοδεύει και τα δύο μοντέλα με το MPC Beats—ένα πακέτο λογισμικού επιτραπέζιου υπολογιστή DAW για Mac και PC που έχει όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία podcast, ζωντανών ροών και ηχογραφήσεων μουσικής. Το MPC Beats, είναι ένα ισχυρό DAW δημιουργίας και εγγραφής μουσικής που βασίζεται στο hardware MPC και διαθέτει μια πλήρη σειρά από προσθήκες μουσικών οργάνων, πρόσθετα εφέ και δείγματα ήχου και ντραμς. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει, επίσης, πολλαπλά παγκόσμιας κλάσης πρόσθετα όργανα από τη βραβευμένη εταιρεία σχεδίασης ήχου AIR Music Technology: Hybrid 3 — ένα ισχυρό πολυφωνικό αναλογικό synth, Mini Grand – ένα ακουστικό όργανο πιάνου και Velvet – ένα vintage ηλεκτρικό όργανο πιάνου.

info: ΕΛΙΝΑ ΑΒΕΕ, τηλ.: 210-883.0311, https://www.elina.gr/, https://www.m-audio.com/