Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/01/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


C 399: Η NAD κατεβάζει το HybridDigital στην σειρά Classic.

C 399: Η NAD κατεβάζει το HybridDigital στην σειρά Classic.
2021/09/21, [δ.τ.]

Η τεχνολογία διακοπτικής ενίσχυσης HybridDigital της nCore, η οποία χαρακτήριζε την σειρά Masters της εταιρίας, κατεβαίνει σε πιο προσιτά επίπεδα με τον κορυφαίο ολοκληρωμένο της σειράς Classic, C 399, μια συσκευή η οποία δίνει, εκτός των άλλων, έμφαση και στην ποιοτική διαχείριση των ψηφιακών σημάτων.
Το τελικό στάδιο της nCore που χρησιμοποιεί ο ενισχυτής αποδίδει 180W ανά κανάλι συνεχώς και έχει την δυνατότητα να αποδώσει μέχρι 250W ανά κανάλι σε κορυφές και το δελτίο τύπου αναφέρει ότι διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν τους ενισχυτές της σειράς Masters που βασίζονται σε παρόμοιες τοπολογίες.
Από την κορυφαία σειρά της NAD, ο C 399 έχει κληρονομήσει και το ψηφιακό του μέρος, το οποίο βασίζεται σε μετατροπέα της ESS, τον ίδιο που χρησιμοποιούν οι M10 και M33 Masters. Ο ενισχυτής μπορεί να διαχειριστεί σήματα μέχρι 32/384.
Ο ενισχυτής ισχύος δεν είναι η μόνη πλευρά του C 399 που αποτελεί “πρώτη” για την σειρά Classic, καθώς είναι ο πρώτος ενισχυτής της σειράς ο οποίος έχει την νέας γενιάς αρθρωτή αρχιτεκτονική MDC2. Βασικό χαρακτηριστικό της MDC2 είναι ότι τα αρθρώματα (και ο δίαυλος) υποστηρίζουν αμφίδρομη επικοινωνία, επιτρέποντας νέες δυνατότητες, όπως η χρήση σε περιβάλλον BlueOS με δυνατότητες διόρθωσης της ακουστικής μέσω Dirac Live, μέσω του αρθρώματος BluOS-D.
Ο ενισχυτής διαθέτει τέσσερις συμβατικές ψηφιακές εισόδους (δύο ομοαξονικές και δύο οπτικές), θύρα HDMI/eARC, δύο εισόδους line καθώς επίσης και είσοδο phono (ΜΜ). Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Bluetooth/aptX HD, ενισχυτής ακουστικών και διπλή έξοδος για την οδήγηση υπογούφερ.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, https://www.laiosav.gr/, https://www.nadelectronics.com/