Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/12/2013

avmentor.eu
Go to
avmentor.eu

Έχει γίνει παράδοση: Sony Season Gifts 2013

Φωτο
11/11/2013

Η εορταστική περίοδος έφτασε και η Sony σας προτείνει προϊόντα που συγκαταλέγονται στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές αφίξεις για να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και γιατί όχι και στον εαυτό σας! Στη λίστα της εταιρίας θα βρείτε, σίγουρα, κάτι που θα σας τραβήξει την προσοχή... Έχουμε και λέμε:
Τηλεόραση LED Bravia W9 με τεχνολογία Motionflow XR, ηχείο μήκους 1,2 μέτρων με σχεδιασμό long duct που διπλώνεται έξυπνα σε μία μικρή μονάδα, κρυμμένη πίσω από την οθόνη της τηλεόρασης, NFC, One-touch mirroring, που σας επιτρέπει να προβάλετε με ευκολία περιεχόμενο στην W9, ακόμα και από το κινητό σας.
Soundbar HT-CT660, μπάρα ηχείων με την τεχνολογία S-Force PRO Front Surround, λειτουργία NFC/ Bluetooth και ασύρματο subwoofer για να βάλετε τέρμα στην ακαταστασία και στα καλώδια.
Σύστημα οικιακού κινηματογράφου BDV-N7100W 4K, με Blu-ray 3D/4Κ, τεχνολογία Triluminos Colour, NFC/Bluetooth και ενσωματωμένο Wi-Fi.
Walkman/Ακουστικά NWZ-WH303. Πρόκειται για ασύρματα ακουστικά με ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής MP3 με ηχεία ήχου surround για μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Για την περίπτωση που ψάχνετε ξεχωριστά ακουστικά, υπάρχουν τα MDR-10RC και MDR-10RBT, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το συγκρότημα The Script, τα MDR-10RC με συμπαγή σχεδιασμό που διπλώνει και πολύ μαλακά μαξιλαράκια, ασύρματα ακουστικά για ήχο από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας με σύνδεση Bluetooth και One-touch NFC.
Τέλος, για τους πιο απαιτητικούς, η Sony προτείνει την συσκευή αναπαραγωγής βίντεο/MP3 NWZ-E584 με λειτουργία ClearAudio+, μνήμη 8 GB και δώρο τα ακουστικά MRDZX300.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, http://www.sony.gr/