Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 15/09/2014

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Το 1o Headphone Festival στην Αθήνα!

Φωτο
11/09/2014

Στις 4 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Σάββατο, στο Ξενοδοχείο Caravel, οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 Αθήνα, στις αίθουσες Μυκήνες και Πέλλα θα διεξαχθεί το 1ο Headphone Festival, η πρώτη στην Ελλάδα έκθεση ακουστικών, ενισχυτών ακουστικών, αξεσουάρ και ειδών φορητής προσωπικής ακρόασης μουσικής και ψυχαγωγίας.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έφθασε στα χέρια μας, η διοργάνωση γίνεται με πρωτοβουλία και ευθύνη του συλλόγου "Λέσχη Φίλων Εικόνας Ήχου & Μουσικής", που έχει και την ευθύνη για τη λειτουργία του AVClub.gr, γνωστού φόρουμ τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας.
Θα συμμετέχουν με τα προϊόντα τους εταιρείες που αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα των σημαντικότερων κατασκευαστών του χώρου.
Ως γνωστόν, η αγορά των ειδών προσωπικής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας βρίσκεται σε άνθηση και είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκόσμια. Σε τούτο συμβάλλει αποφασιστικά η τεχνολογική εξέλιξη των μέσων προσωπικής και φορητής επικοινωνίας (κινητή τηλεφωνία, φορητοί υπολογιστές, tablets κλπ) και των συναφών ψηφιακών format αναπαραγωγής, που δίνει δυνατότητες αδιανόητες ως πριν από λίγα χρόνια.
Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι ο σκοπός της Έκθεσης είναι να φέρει σε άμεση επαφή το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό με τις τεχνολογίες ακουστικών, ενισχυτών ακουστικών, ψηφιακών μετατροπέων και των λοιπών αξεσουάρ, και να δείξει τις δυνατότητες τους και προπάντων την ποιότητα που μπορούν να προσφέρουν στην μουσική αναπαραγωγή, ώστε να αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν την ηχητική απόδοση και ποιότητα ενός μεγάλου πλήθους διαφορετικών ακουστικών, ενισχυτικών, DAC και αξεσουάρ, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σχετική συζήτηση στο AVClub καθώς και στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook.