Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/07/2014

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Νέοι ραδιοενισχυτές στη σειρά X από την Denon

Φωτο
01/05/2014

Δύο νέα μοντέλα με κωδικούς AVR-X2 100W και AVR-X1 100W προστέθηκαν στην εισαγωγική σειρά πολυκαναλικών ραδιοενισχυτών της εταιρίας, προσφέροντας ασύρματο streaming και μια σειρά από άλλες ενδιαφέρουσες δυνατότητες.
Ο AVR-X2 100W υποστηρίζει συστήματα μέχρι 7.2 κανάλια και μπορεί να αποδώσει ισχύ 145W ανά κανάλι. Προσφέρει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με το οικιακό δίκτυο μέσω WiFi, streaming μέσω συσκευών συμβατών με την τεχνολογία AirPlay και υποστηρίζει το πρωτόκολλο DLNA, ώστε να δίνει πρόσβαση σε συμβατές συσκευές, ανάμεσά τους και συσκευές NAS. Σε ότι αφορά τον τομέα της εικόνας, ο ενισχυτής διαθέτει έξι εισόδους HDMΙ, από τις οποίες η μια βρίσκεται στην πρόσοψη για εύκολη σύνδεση εξωτερικών πηγών. Από τις εισόδους αυτές, δύο υποστηρίζουν σήματα 4Κ.
To μεγαλύτερο μοντέλο AVR-X1 100W προσφέρει λίγο υψηλότερη ισχύ ανά κανάλι (150W), περισσότερες εισόδους HDMI (οκτώ έναντι των έξι του X1) δύο εξόδους HDMI προς συστήματα προβολής και διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένο scaler το οποίο μπορεί να ανεβάσει την ανάλυση πηγών συμβατικής και υψηλής ευκρίνειας στο επίπεδο της ανάλυσης 4K.
Και οι δύο ενισχυτές είναι εξοπλισμένοι με πακέτο αλγορίθμων επεξεργασίας του σήματος της Audyssey, που περιλαμβάνει το Dynamic Volume (διατήρηση σταθερής στάθμης) και το MultiEQ XT το οποίο ρυθμίζει το σύστημα με βάση τα χαρακτηριστικά των ηχείων που χρησιμοποιούνται και της ακουστικής του χώρου.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, http://www.kinotechniki.gr/, http://www.denon.com/