Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 17/09/2015

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


2η Πανελληνία Έκθεση Ακουστικών.

2η Πανελληνία Έκθεση Ακουστικών.
09/09/2015, [δ.τ.]

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 στις αίθουσες Μυκήνες και Πέλλα του Ξενοδοχείου Caravel (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2), θα διεξαχθεί η 2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών που διοργανώνει η “Λέσχη Φίλων Εικόνας Ήχου και Μουσικής”, ιδιοκτήτρια του διαδικτυακού φόρουμ τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας AVclub.gr.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που έφτασε στα χέρια μας, στην Έκθεση θα συμμετέχει η πλειονότητα των αντιπροσώπων των μεγαλύτερων κατασκευαστών ακουστικών, ενισχυτών ακουστικών, αξεσουάρ και ειδών φορητής/προσωπικής ακρόασης μουσικής και ψυχαγωγίας, μιας αγοράς που γνωρίζει τεράστια άνθηση και ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια τεράστια γκάμα προϊόντων και να ακούσουν, να συγκρίνουν και να πληροφορηθούν για ό,τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά. Θα είναι, επίσης, μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να μιλήσουν με τους ανθρώπους που υποστηρίζουν τα προϊόντα αυτά αλλά και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του forum και να γνωριστούν με τα μέλη του.
Οι ώρες διεξαγωγής της Έκθεσης είναι 10:00πμ - 7:00μμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις σελίδες του AVclub.