Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 08/06/2015

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


2120: Νέος, κορυφαίος μετατροπέας d/a από την Boulder.

2120: Νέος, κορυφαίος μετατροπέας d/a από την Boulder.
24/05/2015, [δ.τ.], photo credit: stereophile.com

Η Boulder έδωσε στη δημοσιότητα μερικές λεπτομέρειες για τον νέο, κορυφαίο DAC της ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, ως πρωτότυπο, πριν από μερικούς μήνες και θα έχει κωδικό 2120. Θα είναι μια σχεδίαση μοιρασμένη σε τέσσερα σασί με χαρακτηριστικά μεγάλη οθόνη.
Με βάση τις διαθέσιμες φωτογραφίες, το κύκλωμα της συσκευής είναι οργανωμένο ως μια dual mono σχεδίαση όσον αφορά τα κυκλώματα ήχου, με ξεχωριστό τροφοδοτικό και ξεχωριστό σασί για τα κυκλώματα ελέγχου, βασικό μέρος της οποίας θα είναι μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής (με διαστάσεις 5x11 ίντσες) όπου θα προβάλλονται πληροφορίες για την λειτουργία της συσκευής, metadata για τα media καθώς επίσης και εικόνες σχετικές με αυτά (εξώφυλλα δίσκων, κλπ).
Ο 2120 θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο εισόδων στο οποίο θα περιλαμβάνονται (εκτός των συμβατικών) θύρες Ethernet, USB και HDMI και θα έχει αρθρωτή κατασκευή ώστε να δίνεται στο χρήστη ευελιξία σε ό,τι αφορά την σύνθεση της συσκευής. Θα μπορεί να διαχειρίζεται σήματα μέχρι 32bit/384kHz σε φορμά PCM και μέχρι DSD128 σε φορμά DSD ενώ θα ενσωματώνει upsampler μέχρι τα 32/768 (η εταιρία δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για αυτό το κομμάτι της συσκευής). Η ρύθμιση της στάθμης θα γίνεται στο ψηφιακό πεδίο σε ένα εύρος 80dB (με βήματα του 1dB).

info: Audio Temple, τηλ.: τηλ.: 210-642.9655, http://www.audiotemple.gr/, http://www.boulderamp.com/