Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 06/03/2015

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


AVR-X7200W: Ραδιοενισχυτής AV με 3D Audio από την Denon.




AVR-X7200W: Ραδιοενισχυτής AV με 3D Audio από την Denon.
20/11/2014, [δ.τ.]

O ραδιοενισχυτής που κυκλοφόρησε προς το τέλος του 2014 δίνει έμφαση στις δυνατότητες media streaming και προσφέρει αποκωδικοποίηση Dolby Atmos ενώ μπορεί να αναβαθμιστεί προαιρετικώς ώστε να υποστηρίζει και αποκωδικοποίηση Auro-3D.
Η κωδικοποίηση Dolby Atmos/Auro-3D επιτρέπει, με την χρήση του κατάλληλου αριθμού ηχείων και με προϋπόθεση to ανάλογο πρόγραμμα, την δημιουργία της αίσθησης του ύψους στον χώρο όπου γίνεται η προβολή καθώς επίσης και τον εστιασμό ηχητικών πηγών στον χώρο πάνω από τους ακροατές. Φυσικά, ο AVR-X7200W ενσωματώνει και τους υπόλοιπους, κλασικούς decoders, Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, ενώ μπορεί ακόμη να τρέξει και αλγόριθμους DTS Neo:X και Audyssey DSX για την δημιουργία αίσθησης ύψους από συμβατικό πολυκαναλικό πρόγραμμα.
Ο ενισχυτής περιλαμβάνει 9 κανάλια και αποδίδει ισχύ 210W ανά κανάλι, με στάδια εξόδου που βασίζονται σε ημιαγωγούς DHCT (Denon High Current Transistors) και μπορεί να υποστηρίξει συστήματα 11 και 13 καναλιών αν χρησιμοποιηθεί ως προενισχυτής/επεξεργαστής.
Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης, προσφέρει 8 εισόδους και 3 εξόδους HDMI, συμβατές με υλικό 4K Ultra HD και μπορεί να πραγματοποιήσει upconversion συμβατικών πηγών μέχρι τα 4K.
Όσον αφορά στο ηχητικό κομμάτι, η Denon έχει δώσει έμφαση στις δυνατότητες streaming, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω Wi-Fi και Bluetooth, είτε μέσω Airplay. Ο χρήστης μπορεί, μέσω του X7200W, να έχει πρόσβαση σε κάθε συσκευή συμβατή με DLNA συμπεριλαμβανόμενων και των NAS, ενώ δεν λείπει και η θύρα USB στην πρόσοψη για τοποθέτηση σε αυτήν εξωτερικών μέσων αποθήκευσης. Ο ραδιοενισχυτής περιλαμβάνει, επίσης, το πλήρες πακέτο ρυθμίσεων της Audyssey MultEQ XT 32.
Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε μαύρο και ασημί φινίρισμα.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, http://www.kinotechniki.gr/, http://www.denon.com/