Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 05/03/2015

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα σειρά Masters από την NAD, με έμφαση στις δυνατότητες αναβάθμισης.




Νέα σειρά Masters από την NAD, με έμφαση στις δυνατότητες αναβάθμισης.
15/12/2014, [δ.τ.]

Η, γνωστή, κορυφαία σειρά συσκευών της NAD ανανεώνεται περιλαμβάνοντας δύο τελικούς ενισχυτές, έναν DAC/προενισχυτή και έναν προενισχυτή/επεξεργαστή AV και η εταιρία φαίνεται να δίνει έμφαση στην δυνατότητα αναβάθμισης χρησιμοποιώντας αρθρωτή αρχιτεκτονική, στο media streaming και στις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του οικιακού κινηματογράφου.
Η χρήση αρθρωμάτων στην κατασκευή τόσο του προενισχυτή όσο και του επεξεργαστή AV εξασφαλίζει τη δυνατότητα στον χρήστη να αναβαθμίσει τις συσκευές του, ειδικά στο κομμάτι της διαχείρισης των σημάτων, ανάλογα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν το λογισμικό BluOS για την διαχείριση μουσικών αρχείων και το ασύρματο streaming (με δυνατότητες multi room) ενώ ο DAC/προενισχυτής M12 διαθέτει θύρα USB με δυνατότητα ασύγχρονης σύνδεσης (24/192) και βασίζεται στην τεχνολογία DirectDigital της εταιρίας.
Ο επεξεργαστής AV M17 υποστηρίζει επτά κανάλια και, σύμφωνα με την NAD, η αρθρωτή κατασκευή του επιτρέπει την υποστήριξη πηγών με υπέρ-υψηλή ανάλυση καθώς και όλων των νέων φορμά πολυκαναλικού ήχου. Στην βασική, τρέχουσα έκδοση υποστηρίζει Dolby TrueHD και DTS Master Audio και ενσωματώνει τον αποκωδικοποιητή EARSTM της NAD για μετατροπή του δικαναλικού προγράμματος σε πολυκαναλικό. Διαθέτει έξι εισόδους και δύο εξόδους HDMI.
Από τους δύο τελικούς ενισχυτές, ο M22 είναι δικαναλικός, βασισμένος στην τεχνολογία nCore της Hypex και αποδίδει 250W ανά κανάλι, ενώ ο M27 διαθέτει επτά κανάλια (με εισόδους single ended και balanced) με ισχύ 180W ανά κανάλι η οποία δυναμικά μπορεί να ξεπεράσει και τα 300W.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, http://www.nadelectronics.com/