Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 16/10/2015

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα σειρά συσκευών Blu-ray από τη Sony.

Νέα σειρά συσκευών Blu-ray από τη Sony.
01/07/2015, [δ.τ.]

Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής CES, στις αρχές της χρονιάς και είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά, τα μοντέλα BDP-S6500, BDP-S5500, BDP-S3500 και BDP-S1500 τα οποία ενσωματώνουν τις τεχνολογίες Miracast και PS Now, ενώ προσφέρουν και αυξημένες δυνατότητες streaming.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι χρήστες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από πάνω από 300 online εφαρμογές και υπηρεσίες, ενώ τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς προσφέρουν δυνατότητα mirroring, ταχύτερη σύνδεση μέσω Wi-Fi και, εννοείται, βελτιωμένη ποιότητα στην εικόνα και τον ήχο. Όλα τα μοντέλα της νέας σειράς, επίσης, υποστηρίζουν παιχνίδια PS3, αν και η δυνατότητα αυτή φαίνεται ότι θα παρέχεται μόνο από συγκεκριμένους τίτλους. Το μόνο που χρειάζεται, πάντως, είναι ένα χειριστήριο Dualshock 4. Η λειτουργία Quick Start/Quick Load προσφέρει γρήγορη εκκίνηση ενώ το Miracast επιτρέπει την προβολή στην τηλεόραση φωτογραφιών και βίντεο από smartphone ή tablet συμβατό με Android.
Χάρη στις βελτιωμένες δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης μέσω Wi-Fi, τα νέα μοντέλα, με εξαίρεση το μικρότερο BDP-S1500 το οποίο απαιτεί μια ενσύρματη σύνδεση, προσφέρουν περισσότερο αξιόπιστη πρόσβαση στους πόρους του οικιακού δικτύου, κάτι που σημαίνει -μεταξύ άλλων- και καλύτερη ποιότητα στο streaming αρχείων βίντεο.
Στο κορυφαίο μοντέλο BDP-S6500, η Sony έχει ενσωματώσει την τεχνολογία μείωσης θορύβου IP Content Noise Reduction Pro η οποία βελτιώνει την ποιότητα των βίντεο που κατεβάζει ο χρήστης από το διαδίκτυο ενώ προσφέρεται και δυνατότητα upscaling των δίσκων Blu-ray σε ανάλυση 4K Ultra HD. Επιπλέον, το BDP-S6500 μπορεί να “τρέξει” τον αλγόριθμο Digital Music Enhancer της Sony που βελτιώνει την ποιότητα ήχου των απωλεστικώς συμπιεσμένων αρχείων μουσικής.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, http://www.sony.gr/