Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 16/07/2015

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Synergistic Research: Θερινές προσφορές!

Synergistic Research: Θερινές προσφορές!
08/07/2015, [δ.τ.]

Σε μια κίνηση που τείνει να γίνει θεσμός, καθώς έγινε και την περασμένη χρονιά, η Synergistic Researcη ανακοίνωσε δύο νέες προσφορές σε μορφή bundle οι οποίες αφορούν το Atmoshpere και το FEQ δύο βελτιωτικές συσκευές που έχουν συζητηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η ελληνική αντιπροσωπεία, τα bundles αφορούν σε αγορές ενός Atmosphere ή ενός FEQ που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1ης Ιουλίου και 15ης Αυγούστου. Κάτω από αυτήν προϋπόθεση, ο αγοραστής θα λαμβάνει -και στις δύο περιπτώσεις- εντελώς δωρεάν και το αξεσουάρ HFT (high Frequency Transducer) του οποίου το κόστος είναι €600 για κάθε πακέτο των δέκα. Στην περίπτωση αγοράς του Atmosphere, το bundle θα περιλαμβάνει δύο πακέτα των δέκα HFT, ενώ στην περίπτωση του FEQ, ένα πακέτο των δέκα. To κάθε bundle έρχεται ειδικά συσκευασμένο απευθείας από την Synergistic, επομένως η διάρκεια της προσφοράς θα τηρηθεί αυστηρά.
Το Atmosphere είναι να από τα πιο ιδιόρρυθμα αξεσουάρ του γνωστού κατασκευαστή και φαίνεται να λειτουργεί συνδυάζοντας τον θόρυβο των υψηλών συχνοτήτων και την θεωρία του συντονισμού Schumann με στόχο την βελτίωση της ηχητικής συμπεριφοράς ενός συστήματος. Με βάση τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία στην περιγραφή του Atmosphere, πρόκειται για μια συσκευή η οποία είναι σχεδιασμένη να βελτιώνει τις συνθήκες μέσα στις οποίες λειτουργεί ένα σύστημα, επιδρώντας στον θόρυβο υψηλών συχνοτήτων (RF) του περιβάλλοντος. Πληροφορίες για το φαινόμενο Schumann μπορείτε να βρείτε εδώ, αλλά η ουσία, σε ό,τι αφορά το Atmosphere βρίσκεται στο ότι το τελευταίο μπορεί να παράγει έναν ελεγχόμενο από τον χρήστη συνδυασμό πολύ χαμηλών συχνοτήτων (στις οποίες περιλαμβάνεται και η θεμελιώδης συχνότητα Schumann, στα 7.83Hz) κάτι που έχει ως αποτέλεσμα -σύμφωνα με την εταιρία- την μείωση της επίδρασης του θορύβου των υψηλών συχνοτήτων στην απόδοση του συστήματος.
Η συσκευή FEQ (Frequency Equalizer) είναι μια γεννήτρια χαμηλών συχνοτήτων η οποία, κατά την Synergistic έχει -επίσης- επίδραση στον θόρυβο υψηλών συχνοτήτων του περιβάλλοντος που επιδρούν αρνητικά στις συσκευές. Όπως και το Atmosphere, δεν συνδέεται στο σύστημα αλλά μόνο στην γραμμή παροχής τροφοδοσίας (και μάλιστα σε δύο διαφορετικά σημεία).
Τα HFT (High Frequency Transducer) είναι μικρά μεταλλικά εξαρτήματα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση της ακουστικής του χώρου αλλά και απευθείας επάνω στις συσκευές ώστε να ελαχιστοποιούν τους συντονισμούς που εμφανίζουν τα περιβλήματα τους. Μπορούν να εφαρμοστούν και στα τοιχώματα των ηχείων.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την τρέχουσα προσφορά, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Έλληνα αντιπρόσωπο.

info: Aurion Image&Sound, τηλ.: 210-808.8902, http://www.aurion.gr/, http://www.synergisticresearch.com/