Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/03/2016

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέες κυκλοφορίες από την Analogy Records.

Νέες κυκλοφορίες από την Analogy Records.
03/03/2016, [δ.τ.]

Η εταιρία που εξειδικεύεται στην παραγωγή ταινιών κατάλληλων για μαγνητόφωνα open reel, οι οποίες προέρχονται από νέες ηχογραφήσεις και απευθείας από το master, έδωσε στη δημοσιότητα την λίστα με τις νέες κυκλοφορίες της, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων προς αγορά παραγωγών σε 12.
Οι νέοι τίτλοι είναι τρεις και αφορούν στις παραγωγές της Analogy Records για το πρώτο εξάμηνο του 2016. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, άμεσα αναμένεται να κυκλοφορήσει το “Kaleidoscope” του Andrea Celeste, ένα ποπ άλμπουμ το οποίο ηχογραφήθηκε από τον Al Schmitt, έναν από τους γνωστότερους μηχανικούς ήχου/παραγωγούς με πολλά βραβεία και μεγάλη ιστορία στον χώρο (έχει υπογράψει, μεταξύ άλλων, δίσκους των Jefferson Airplane, του Neil Young, των Toto, του Steely Dan και της Diana Krall). Θα ακολουθήσουν το “Suite For The Seagulls” μια ηχογράφηση τζαζ στην οποία συμμετέχουν ο Νορβηγός Alf Wilhelm Lundberg και το κλασικό κουαρτέτο GNU (από την Ιταλία) και το “Between Earth and Heaven”, το πρώτο άλμπουμ σύγχρονης-κλασικής μουσικής της εταιρίας. Σε αυτό θα συμμετέχει το πιάνο ντουέτο Debora Brinialti/Paola Biondi και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τοποθετείται στις αρχές του καλοκαιριού.
Η Analogy δεν αρκείται σε ανακύκλωση παλαιών μάστερς κάτι που εκτός από τους αναπόφευκτους συμβιβασμούς στην ποιότητα σημαίνει και περιορισμό στην ποικιλία της μουσικής που είναι διαθέσιμη, αλλά κάνει καινούριες παραγωγές στο δικό της, ιδιόκτητο, στούντιο (Zerodieci Studio) και, επιπροσθέτως, κάθε ταινία προέρχεται απευθείας από την αρχική, πολυκαναλική εγγραφή χωρίς κάποιο άλλο ενδιάμεσο στάδιο.
Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο κατηγοριών, της Premium (μεταλλικά reels, με δυνατότητα επιλογής έκδοσης σε 2/4 tracks, ταινίες 1/4 και 1/2 ίντσας, ταχύτητες 7.5/15ips και ισοσταθμίσεις NAB/CCIR) και της Basic (πλαστικά reels 7 ιντσών, 2/4 tracks, 7.5ips, CCIR). Όλες οι ηχογραφήσεις της Analogy Records είναι διαθέσιμες στο e-shop της εταιρίας.