Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/03/2016

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Quad Vena/Classic προσφορές έκπληξη!

Quad Vena/Classic προσφορές έκπληξη!
15/03/2016, [δ.τ.]

Η Aurion Image & Sound, αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά της Quad, ανακοίνωσε προσφορές που αφορούν στον συνδυασμό του ενισχυτή Vena με ηχεία της σειράς Classic. Η προσφορά έχει περιορισμούς λόγω διαθεσιμότητας των μοντέλων, επομένως όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να έλθει σε επαφή με την εταιρία.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, την στιγμή αυτή διατίθενται τρία διαφορετικά συστήματα βασισμένα στον ενισχυτή Vena (σε φινίρισμα piano black) και ηχεία το 11L Classic (συνολική τιμή πακέτου €1264, έναντι €1580), το 12L Classic (συνολική τιμή πακέτου €1456 έναντι €1820) και το 23L Classic (συνολική τιμή πακέτου €2384 έναντι €2980). Όλα τα ηχεία είναι, επίσης, με το φινίρισμα piano black.
O ολοκληρωμένος ενισχυτής της Quad είναι μια σαφής προσπάθεια της εταιρίας να κινηθεί στον χώρο του audio streaming χωρίς να απεμπολεί τις βασικές αξίες της υψηλής πιστότητας, απευθυνόμενη ταυτόχρονα στο κοινό των media players αλλά και σε παραδοσιακούς χρήστες που θα ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Βασίζεται σε ένα στάδιο ισχύος τάξης ΑΒ το οποίο μπορεί να αποδώσει 40W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω και προσφέρει δύο αναλογικές εισόδους στάθμης line και έξοδο προενισχυτή. Ο ενισχυτής διαθέτει ενσωματωμένο μετατροπέα d/a ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί σήματα μέχρι 24bit/192kHz μέσω πέντε συνολικά ψηφιακών εισόδων από τις οποίες οι τρεις είναι συμβατικές (μια ομοαξονική και δύο οπτικές), ενώ υπάρχουν ακόμη θύρα USB και θύρα σύνδεσης συσκευών iOS συμβατή και με τον συνδετήρα Lightning της Apple. Ο χρήστης έχει, ακόμη, στη διάθεσή του και ψηφιακές εξόδους (μια οπτική και μια ψηφιακή). O Vena υποστηρίζει, επίσης, ασύρματο streaming μέσω Bluetooth/aptX.
Τα 11L και 12L Classic είναι μοντέλα βάσης και χρησιμοποιούν τουίτερ υφασμάτινου θόλου ίντσας καθώς και μια μονάδα μεσαίων/χαμηλών 125 χιλιοστών (στο μικρότερο 11L) και 165 χιλιοστών στο μεγαλύτερο 12L με κώνο από πλέξη ανθρακονημάτων. Το 23L Classic είναι το πρώτο από τα δύο ηχεία δαπέδου στη συγκεκριμένη σειρά. Πρόκειται για μια σχεδίαση τριών δρόμων η οποία χρησιμοποιεί μονάδες με κώνους από ανθρακονήματα διαμέτρου 125 χιλιοστών για τις χαμηλές και τις μεσαίες συχνότητες και τουίτερ ίντσας για τις υψηλές συχνότητες.

info: Aurion Image & Sound, τηλ.: 210-808.8902, http://www.aurion.gr/, http://www.quad-hifi.co.uk/