Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/09/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η NORDMENDE ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


H Nordmende επιστρέφει στην ελληνική αγορά
04/09/2007
Για πολλούς παλαιότερους, η Nordmende είναι μια ιδιαίτερα γνωστή εταιρία, η οποία -ακολουθώντας την πορεία πολλών άλλων εταιριών με τηλεοράσεις- εξαφανίστηκε από την αγορά κάτω από το βάρος του ανταγωνισμού. Το βέβαιον είναι ότι η Nordmende έχει υπάρξει στο παρελθόν ένα κυρίαρχο όνομα στο χώρο της τηλεόρασης, με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας, πολλά από τα οποία εξακολουθούν να λειτουργούν σε Ελληνικά σπίτια δεκαετίες μετά την αγορά τους.
Η Nordmende πλέον ανήκει στην VDC Τechnologies (μέλος του ομίλου Videocon που προέρχεται από την Ινδία, όπου και κυριαρχεί στον τομέα ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών) και έχει επίσης αγοράσει τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Thomson στην Ιταλία, την Πολωνία, το Μεξικό και την Ινδία.
Τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ιταλία και συναπαρτίζουν μια πλήρη γκάμα τηλεοράσεων CRT, LCD και Plasma διαστάσεων από 14 ως 63 ίντσες. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η Nordmende βασίζεται σε δική της ισχυρή παραγωγική και τεχνολογική υποδομή η οποία αναμένεται να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο στα αμέσως επόμενα χρόνια με μεγάλες επενδύσεις.
Ήδη στην Ιταλία ξεκίνησε η παραγωγή των πάνελ plasma στο εργοστάσιο του Anagni και μέσα στο 2008 θα λειτουργήσουν περισσότερες μονάδες παραγωγής πάνελ LCD σε ένα εντελώς νέο εργοστάσιο.  Η εταιρία έκανε μια αρκετά επιθετική εμφάνιση στην IFA 2007 (από όπου και η σχετική φωτό) παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων την “μεγάλη” σειρά τηλεοράσεών της που χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή βίντεο NEVe (Natural Ease View engine).
ΙΝFO: Fujico A.E., τηλ.: 210 -483.3742 , web:  http://www.fujico.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr