Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/02/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η INTERTECH ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ CE ΤΗΣ PANASONIC...

AV BLOG 

SITE MAP


Nέα εποχή για την Panasonic στην Ελλάδα
O Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Intertech ενώ αναλύει την στρατηγική της εταιρίας στον χώρο των consumer electronics O πρόεδρος της Panasonic Europe κατά την παρουσίαση των βασικών τεχνολογιών της Panasonic και των στόχων της εταιρίας.
06.02.2006
Με αφορμή τον ορισμό της Intertech AE ως αποκλειστικού διανομέα και στον τομέα των ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων της Panasonic στην Ελλάδα -εκτός εκείνων των τηλεπικοινωνιών, αυτοματισμού γραφείου και επαγγελματικών συσκευών, στους οποίους δραστηριοποιείται από πολλά χρόνια με επιτυχία- πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2006 ενημερωτική συνάντηση για τους εκπροσώπους του Τύπου, στην Αίγλη Ζαππείου.
Στην ομιλία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος και  Πρόεδρος της Intertech/Panasonic κ. Νιργιαννάκης επεσήμανε πως το 2006 σίγουρα συνιστά ορόσημο στην κοινή πορεία των δύο επιχειρήσεων, τονίζοντας ότι από φέτος ξεκινά μια νέα εποχή στις σχέσεις τους. Περιγράφοντας τους στόχους αυτής της συνεργασίας, ο κ. Νιργιαννάκης τόνισε πως η Intertech προωθεί από τις αρχές του χρόνου στην αγορά το σύνολο των προϊόντων Panasonic πλην των κλιματιστικών, σε μια προσπάθεια να διευρυνθεί το μερίδιο της ιαπωνικής εταιρίας στην Ελλάδα με την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων, που κάνουν πράξη τη σύγκλιση των τεχνολογιών. Για να προσθέσει: «Αν στα προϊόντα Panasonic που διακινούσαμε ως σήμερα, στα 16 χρόνια ζωής της Intertech, κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά, υποσχόμαστε να κάνουμε το ίδιο και στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά. Στόχος μας είναι να γίνουμε ένας από τους τρεις μεγαλύτερους προμηθευτές καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα».
Από πλευράς Panasonic, ο πρόεδρος της Panasonic Europe, κ. Οτσούκι, υπογράμμισε ότι… «η πρόκληση για εμάς πλέον, είναι να συνεργαστούμε με την Intertech για να βελτιώσουμε την εικόνα των ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων μας και το μερίδιό τους στην ελληνική αγορά, ώστε να εκτιμηθούν κι αυτά όπως εκτιμήθηκαν τα ασύρματα τηλέφωνα, τα τηλεφωνικά κέντρα και οι συσκευές Fax. Ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση».
Στο τέλος της εκδήλωσης, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο εμπορικός ακόλουθος της ιαπωνικής πρεσβείας, Σουσούμου Μπάνι, οι προσκληθέντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πολλά νέα ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα της Panasonic που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα τους και άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά.
ΙΝFO: Intertech, τηλ.: 210-969.2300, web: http://www.intertech.gr, http://www.panasonic-europe.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr