Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/09/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η PERREAUX ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέοι προενισχυτές από την Perreaux
02.08.2006
Ο παθητικός προενισχυτής διαθέτει  τρείς εισόδους και δύο εξόδους ενώ ο χρήστης έχει την διάθεσή του και μία έξοδο εγγραφής. Η στάθμη ρυθμίζεται μέσω ενός ποτενσιομέτρου της Alps και η μοναδική -πλην της ρύθμισης της στάθμης- λειτουργία που προσφέρεται είναι η επιλογή εισόδου. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίου τύπου, η εταιρία έχει χρησιμοποιήσει ένα τυπωμένο κύκλωμα υψηλής ποιότητας και ελάχιστη εσωτερική καλωδίωση ώστε να μειωθεί η διαφωνία καναλιών και ο  θόρυβος εξ' επαγωγής. Το φινίρισμα του προενισχυτή ακολουθεί την νέα γραμμή των προιόντων της Perreaux με το στενό σασί των 216  χιλιοστών.
O προενισχυτής SM6 MkII είναι μία fully balanced σχεδίαση της οποίας τα στάδια λειτουργούν σε τάξη Α και είναι υλοποιημένα με διακριτούς ημιαγωγούς.  Η ρύθμιση της στάθμης είναι ψηφιακά ελεγχόμενη και χρησιμοποιεί δικτύωμα αντιστάσεων τύπου κλίμακας (ladder) ενώ η τροφοδοσία της συσκευής περιλαμβάνει έξι σταθεροποιημέα τροφοδοτικά.  Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του έξι εισόδους στάθμης line από τις οποίες η μία είναι balanced, δύο ζεύγη εξόδων single ended και ένα ζεύγoς balanced καθώς και δύο ζεύγη εξόδων εγραφής. Η επιλογή των εισόδων γίνεται μέσω ηλεκτρονόμων και η συσκευή διαθέτει μία γραμμή εισόδου-εξόδου που παρακάμπτει τα κυκλώματα για την χρήση εξωτερικού επεξεργαστή (για παράδειγμα σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου.  Ο προενισχυτής διαθέτει πλήρη τηλεχειρισμό και ο χρήστης έχει στην διάθεσή του μία οθόνη στην οποία εμφανίζεται η επιλεγμένη στάθμη.
ΙΝFO: Μusic Lover, τηλ.: 210-201.8941, web: http://www.musiclover.gr/, http://www.perreaux.com/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr