Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Κυριακή, 26/09/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ SILHOUETTE ΑΠΟ ΤΗΝ PERREAUX..

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα
Δεύτερη έκδοση
στα SXL και SXH της Perreaux
17.09.2004
Τα δύο προιόντα ανήκουν στην σειρά Silhouette η οποία παρουσιάστηκε πρίν από περίπου 18 μήνες και αποτελούν βελτιωμένες στα σημεία εκδόσεις των προηγούμενων μοντέλων.  Πρόκειται για τον ενισχυτή ακουστικών SXH2 και τον ενισχυτή στάθμης γραμμής μοναδιαίου κέρδους  (ένα τεράστιο όνομα για το line buffer...!) SXL2. Και οι δύο συσκευές διατηρούν να αισθητικά χαρακτηριστικά της σειράς, με τα μικρά και υψηλής αισθητικής περιβλήματα (με την χαρακτηριστική χάραξη του ονόματος στην πρόσοψη) και την μινιμαλιστική σχεδίαση που χαρακτηρίζει την Perreaux έχουν όμως υποστεί αρκετές βελτιώσεις (ιδιαίτερα ο ενισχυτής ακουστικών) τόσο σε θέματα υλικών και παραμέτρων του κυκλώματος όσο και στην κατασκευή. To line buffer απευθύνεται σε όσους θέλουν να διευκολύνουν τα στάδια οδήγησης ενός cd player (ή άλλης συσκευής) όταν αυτά δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες παροχής ρεύματος, προσφέροντας αντίσταση εξόδου 27Ω, κύκλωμα από διακριτά υλικά σε τάξη Α, σταθεροποιημένη τροφοδοσία και εξόδους single ended και balanced.  O ενισχυτής ακουστικών μπορεί να αποδώσει μέχρι 2Wrms σε ακουστικά αντίστασης 32Ω λειτουργεί σε τάξη Α και έχει ενισχυμένο τροφοδοτικό με δακτυλιοειδή μετασχηματιστή και πυκνωτικό φίλτρο 22.000μF, ενώ προσφέρει δύο εξόδους για ακουστικά καθώς και έξοδο γραμμής (οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως buffer με δυνατότητα ρύθμισης στάθμης)

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr