Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/11/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ 9 ΙΝΤΣΩΝ ΑΠO ΤΗΝ PHILIPS...

AV BLOG 

SITE MAP


Ψηφιακές φωτό σε ψηφιακές κορνίζες...
01.11.2006
Στην πραγματικότητα η ιδέα της "ψηφιακής κορνίζας" συμπληρώνει άψογα την συνήθεια των φωτογράφων να χρησιμοποιούν την ψηφιακή μηχανή τους συνέχεια και σε πολύ πιο ανεπίσημες περιστάσεις από ότι τις συμβατικές μηχανές με φιλμ. Το στυλ αυτό, παράγει έναν τεράστιο αριθμό λήψεων (του είδους "τί έγινε όταν ο μπαμπάς προσπάθησε να πλύνει τον σκύλο") των οποίων η προβολή πρέπει να είναι απλή και εύκολη και όχι να περιορίζεται από τo θάψιμο τους σε κάποιο άγνωστο folder στο σκληρό δίσκο του PC. 
Η νέα 9ιντση κορνίζα της Philips μπορεί να αποθηκεύσει έως και 150 φωτογραφίες σε μία εσωτερική μνήμη και να τις απεικονίσει σε μία οθόνη ανάλυσης 680x480. Οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν τη μνήμη της συσκευής τοποθετώντας μια κάρτα μνήμης από την οποία μπορούν να "ανεβάσουν" εύκολα τις φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού. Η κορνίζα δέχεται φωτογραφίες σε μορφή DCF/JPG με ανάλυση έως και 12 Megapixels. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν άλμπουμ, να αντιγράψουν φωτογραφίες από την κάρτα και να τις αποθηκεύσουν στην εσωτερική μνήμη ενώ όλα τα άλμπουμ και οι φωτογραφίες μπορούν να προβληθούν ανεξάρτητα ως μικρογραφίες για προεπισκόπηση (thumbnails) ή σε συνεχή ροή (slideshows).
Για ακόμα περισσότερη ευκολία η νέα ψηφιακή κορνίζα της  Philips διαθέτει δύο αναγνώστες καρτών οι οποίοι υποστηρίζουν όλα τα γνωστά φορμά, συμπεριλαμβανομένων και των SD, MMC, Μemory Stick και Memory Stick Pro, CF και xD. Εάν μια κάρτα δεν είναι αρκετή, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν δύο διαφορετικές κάρτες μνήμης ταυτόχρονα.
Η νέα ψηφιακή κορνίζα της  Philips επιτρέπει μέσω του ενσωματωμένου λογισμικού της να πραγματοποιηθούν απλές επεξεργασίες όπως περιστροφή, κόψιμο, zoom in/out και να "τρέξουν" εφέ όπως αλλαγή σε ασπρόμαυρο ή σε σέπια και η ένθεση σε περιγράμματα.

ΙΝFO: Philips Eλλάς, τηλ.: 210-616.2000, web: http://www.philips.com, http://www.philips.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr