Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/11/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ AV ΤΗΣ PHILIPS...

AV BLOG 

SITE MAP


Εφθασαν τα νέα καλώδια της Philips
27.11.2006
Κρίνοντας από τον τρόπο με τον οποίο έχει διαμορφωθεί η σειρά των καλωδίων της, η πρόθεση της Philips είναι σαφής: Δεν αρκείται μόνο στην κάλυψη των αναγκών σύνδεσης του "απλού" καταναλωτή ο οποίος θέλει τα απαραίτητα καλώδια μαζί με τις συσκευές του αλλά στοχεύει και σε αυτόν που αναζητά κάτι καλύτερο. Ετσι, υπάρχουν τρεις ξεχωριστές σειρές (Core, Gold και PXT) οι οποίες περιλαμβάνουν καλώδια για μεταφορά ψηφιακών σημάτων (ήχου και εικόνας), καλώδια για μεταφορά αναλογικών σημάτων ήχου και καλώδια για μεταφορά αναλογικών σημάτων εικόνας. Η εταιρία δηλώνει έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων συστημάτων που βασίζονται σε μέσα υψηλής ευκρίνειας και τα υποστηρίζει με καλώδια DVI και HDMI, αλλά δεν αφήνει και τους "αναλογικούς" χωρίς υποστήριξη, προσφέροντας καλώδια Scart και συνιστωσών. Η μεσαία σειρά ονομάζεται "Gold" θα χρησιμοποιεί επίχρυσα βύσματα και καλώδια με θωράκιση που περιέχει αλουμίνιο ώστε να εξασφαλίζεται μεγάλη αντοχή στην οξείδωση ενώ ο τερματισμός γίνεται μέσα από ελαστικούς στυπιοθλίπτες που εξασφαλίζουν αντοχή ακόμη και αν (χμμ...) ο χρήστης είναι κάπως άτσαλος στον χειρισμό των καλωδίων του.
Για τους απαιτητικούς, τέλος, υπάρχει η σειρά PXT1000. Πρόκειται για την κορυφαία σειρά καλωδίων της εταιρίας τα προιόντα της οποίας θα προσφέρονται σε μήκη 1.5 και 3 μέτρων και θα περιλαμβάνει μοντέλα για συνδέσεις HDMI, DVI, component, S-Video αλλά και συνήθη interconnects για μεταφορά σημάτων audio. To πρωτότυπο που μας είχε επιδειχθεί τον Μάρτιο του 2006 ήταν αρκούντως εντυπωσιακό,  τερματισμένο με "βαριά" βύσματα cinch ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εξασκούν πίεση την υποδοχή τους, διέθετε αγωγό OFC 99.9% και θωράκιση από πλέγμα αλουμινίου/χαλκού.
ΙΝFO: Philips Eλλάς, τηλ.: 210-616.2000, web: http://www.philips.com, http://www.philips.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr