Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/09/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ HD/DVD RECORDERS ΑΠΟ ΤΗΝ PIONEER...

AV BLOG 

SITE MAP


Νεα DVD/HD Recorders από την Pioneer
01.09.2006
Oι νέες συσκευές έχουν κωδικούς DVR-645H, DVR-545HX και DVR-545H και χρησιμοποιούν σκληρούς δίσκους 250GB (το 645Η) και 160GB (τα 545Η/ΗΧ), προσφέροντας δυνατότητα εγγραφής 711 και 455 ωρών αντιστοίχως στην μέγιστη συμπίεση. Το DVR-545HX διαθέτει δέκτη για την λήψη ψηφιακών εκπομπών (DVB-T) ενώ οι άλλοι δύο εγγραφείς διαθέτουν συμβατικούς αναλογικούς δέκτες.  Και οι τρείς συσκευές είναι συμβατές με όλους τους εγγραφόμενους δίσκους, DVD-R/RW, DVD+R/RW και DVD-RAM και επιπροσθέτως υποστηρίζουν εγγραφή/αναπαραγωγή δίσκων +/-R διπλού υποστρώματος. Η αναπαραγωγή βίντεο υποστηρίζεται από το σύστημα επεξεργασίας VQE (Video Quality Enhancer) στην τελευταία εκδοχή του (VQE10) η οποία επιτρέπει το scaling του σήματος μέχρι τα 1080i μέσω της εξόδου HDMI.
H Pioneer έχει εξοπλίσει τις νέες συσκευές της με αρκετά ενδιαφέρουσες δυνατότητες όσον αφορά την μουσική: Η λειτουργία Digital Audio Jukebox επιτρέπει το ripping των CDs στον σκληρό δίσκο καθώς επίσης και την απλή μεταφορά αρχείων MP3 και WMA και την εύκολη διαχείρισή τους από ένα απλό user interface που προβάλεται στην οθόνη της τηλεόρασης. Τα μοντέλα 645H και 545HX επιτρέπουν επίσης την σύνδεση camcorders μέσω εισόδου DV και διαθέτουν θύρα USB για την μεταφορά αρχείων ήχου και εικόνας. Ο χρήστης μπορεί να δεί τις φωτογραφίες του, να ακούσει μουσική και ακόμη να κάνει εκτυπώσεις φωτογραφιών μέσω ενός εκτυπωτή συμβατού με PictBridge, ενώ είναι δυνατή και η αναπαραγωγή αρχείων συμπιεσμένου βίντεο DivX. Και τα τρία μοντέλα προσφέρουν τις γνωστές δυνατότητες "Pause Live TV" και "Chase Play" ενώ ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει αντιγραφές δίσκων DVD-R/RW (σε Video Mode) στις οποίες μεσολαβεί ο σκληρός δίσκος ως buffer, χωρίς να υπάρχει αλλοίωση της ποιότητας.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην ευρωπαική αγορά τον Οκτώβριο.
ΙΝFO: Intersys A.E. τηλ.: 210-955.4000
web: http://www.intersys.gr/, http://www.pioneer-eur.com/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr