Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/11/2006


english abstract

 

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ PLANAR ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ AΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ...

AV BLOG 

SITE MAP


H Planar στην Ελληνική αγορά από την Τηλεοπτική
15.11.2006
Η Planar Systems είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων προβολής σε όλο τον κόσμο. Νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, τράπεζες και πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν προϊόντα της. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1983 κι έχει έδρα το Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών, πρόσφατα αποφάσισε να επεκτείνει τη δράση της και στο χώρο του οικιακού κινηματογράφου. Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο Scott Hix, ενώ την υπόλοιπη ομάδα στελεχώνουν ο Jim Davis, υπεύθυνος πωλήσεων για όλο τον κόσμο, και οι Holger Graeff και Dunja Firestein, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την Ευρωπαϊκή αγορά.Τον Αύγουστο, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας και ως πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση προχώρησε στην παρουσίαση των οθονών Xscreen. Οι νέες οθόνες ενσωματώνουν την τεχνολογία Daytime Film Technology, αποδίδοντας διπλάσια φωτεινότητα και λόγο αντίθεσης σε σχέση με τις συμβατικές επίπεδες οθόνες προβολής, σε διαστάσεις 60, 70, 80 και 100 ιντσών.
Το φινίρισμα και η ποιότητα κατασκευής τους απευθύνονται σαφώς σε εκείνους που αναζητούν εκτός από την ποιότητα και την προσεγμένη αισθητική.
Η εταιρία, επίσης, ανακοίνωσε στην εφετεινή CEDIA μια σειρά από έξι προβολείς DLP σε μια ευρεία γκάμα τιμών και δυνατοτήτων από τον απλό PD4010 με δυνατότητα 480p και την μεσαία σειρά PD 7010, 7060, 7130 και 7150 με δυνατότητα προβολής 720p, μέχρι τον κορυφαίο PD8110, μια Full HD σχεδίαση των 1080p.
Oσοι, τέλος, προτιμούν τα μόνιτορς LCD, θα βρουν στην σειρά της Planar τρία διαφορετικά στις 37, 42 και 47 ίντσες, όλα Full HD (1080p), με τεχνολογία Farudja DCDi, υποδοχές HDMI και ενσωματωμένα ηχεία που χρησιμοποιούν τεχνολογία SRS για εικονικό surround sound. Η Planar αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από την Τηλεοπτική οι άνθρωποι της οποίας έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην γενική πολιτική της εταιρίας να μην βασίζεται τόσο στο μαζικό retail και στον πόλεμο τιμών που αυτό συνεπάγεται αλλά σε εξειδικευεμένα καταστήματα και εγκαταστάτες οι οποίοι μπορούν να προσφέρεουν το κατάλληλο επίπεδο υπηρεσιών.
ΙΝFO: Τηλεοπτική, τηλ.: 210-98.95000 web: http://www.PlanarHomeTheatre.com/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr