Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 2610/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: MEDIA PLAYERS ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...

AV BLOG 

SITE MAP


Από μικρά στο κόλπο...

11.10.2004
Aν ανησυχείτε που το παιδί σας καταναλώνει πολύ χρόνο στην τηλεόραση βλέποντας διάφορα κατάλληλα και μη προγράματα, υπάρχει κάτι ακόμη καλύτερο:  Να κουβαλάει αυτά τα προγράμματα μαζί του!  Η Mattel παρουσίασε το Juice Box ένα digital media player για παιδιά και εφήβους μέσω του οποίου ο χρήστης έχει πρόσβαση σε μουσική και βίντεο της αρεσκείας του.  Το υλικό βρίσκεται αποθηκευμένο σε ειδικές κάρτες που ονομάζονται Juiceware, με χωρητικότητα περίπου 176 λεπτών oι οποίες φυσικά είναι ασύμβατες με οτιδήποτε άλλο... Στο περιεχόμενο που μπορεί κανείς να προμηθευτεί περιλαμβάνονται βίντεο-κλιπς, επεισόδια με γνωστούς ήρωες καρτούν, και διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα (υποθέτει κανείς μία πλήρη συλλογή από το History Channel και όχι επεισόδια του Fame Story...). Aν ο πιτσιρικάς έχει τάσεις αυτοσχεδιασμών, μπορείτε να του αγοράσετε και το MP3 Starter Kit (sold separately -φυσικά) που επιτρέπει το κατέβασμα κομματιών από τον υπολογιστή.
Για τους γονείς που θέλουν να κάνουν τον βλαστό τους media-addict (ή έστω δημοσιογράφο του χώρου) υπάρχει το Videonow Jr. από την σειρά Playskool της Hasbro.  Το εν λόγω αντικείμενο είναι ένα προσωπικό video player με proprietary δίσκους (δηλαδή δίσκους που παίζουν μόνο σε αυτό) για χρήστες προσχολικής ηλικίας.  Πολύχρωμο, καμπυλωτό και με μεγάλα κουμπιά αντέχει, κατά τα λεγόμενα της εταιρίας, στις συνεχείς εκδικητικές πτώσεις που του επιφυλάσσει η καθημερινή χρήση και θα προσφέρει στον κάτοχό του ατέλειωτες ώρες με τις αγαπημένες του σειρές, ανάμεσα στις οποίες ο "Μπομπ ο Μάστορας" και το "Sesame Street". Ημαρτον.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr