Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/08/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 5.1 AΠΟ ΤΗΝ POLK AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Nέα συστήματα ηχείων 5.1
από την Polk Audio.

26.07.2004
Η ιδέα δεν είναι πλέον καινούρια αλλά η αγορά φαίνεται ότι υπάρχει καθώς τα μόνιτορς Plasma και LCD με το μικρό βάθος επιβάλλουν τους δικούς τους αισθητικούς κανόνες.  Ηχεία με μικρό βάθος και καλή αισθητική αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για ένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας που ταυτοχρόνως είναι και...ευπαρουσίαστο.  Η Polk ανακοίνωσε τέσσερεις σειρές, RM6800, RM6900, RM7300 και RM7400, οι οποίες βασίζονται σε ηχεία μικρού μεγέθους με καμπίνα από προφίλ αλουμινίου, που μπορούν να τοποθετηθούν σε βάσεις, στον τοίχο ή ακόμη (στην περίπτωση του RM7400 και στο δάπεδο).  Χρησιμοποιούνται μικρής διαμέτρου-μεγάλης διαδρομής μιντ/γούφερ, ένα ή δύο αναλόγως με το μοντέλο, φόρτιση bass reflex και ένα τούιτερ μαλακού θόλου, στους δορυφόρους, ενώ τις χαμηλές συχνότητες αναλαμβάνουν υπογούφερ με μονάδες 10 και δώδεκα ιντσών τοοπθετημένες πλευρικά ώστε να περιορίζεται το πλάτος και να είναι ευκολότερη η τοποθέτησή τους στον χώρο.  Τα βασικά πακέτα περιλαμβάνουν τέσσερα ηχεία (δύο κυρίως και δύο περιφερειακά) ένα κεντρικό και ένα υπογούφερ ενώ είναι δυνατή και η αγορά επιπλέον περιφερειακών ηχείων για την αναβάθμιση ενός συστήματος 5.1 σε  6.1 ή 7.1.  Στα μεγαλύτερα συστήματα είναι δυνατή και η επιλογή διαφορετικών μοντέλων κυρίως, περιφερειακών και κεντρικού, ώστε να είναι δυνατή η προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες του χρήστη.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr