Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/09/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΗΧΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ PSB...

AV BLOG 

SITE MAP


Nέα κορυφαία σειρά ηχείων από την PSB
31/08/2007
Η νέα σειρά της PSB περιλαμβάνει δύο ομάδες προϊόντων, την μεγαλύτερη Synchrony One και την μικρότερη Synchrony Two. Και δύο ομάδες ο υποψήφιος αγοραστής θα βρει ένα ηχείο δαπέδου, ένα ηχείο βάσης καθώς και ένα κεντρικό, ενώ για όσους θέλουν ένα πλήρες πολυκαναλικό σύστημα υπάρχει -κοινό και για τις δύο σειρές- το Synchrony S, ένα περιφερειακό ηχείο το οποίο μπορεί να λειτουργήσει είτε συμβατικά, είτε ως δίπολο.
Στην κατασκευή των ηχείων της νέας σειράς έχει χρησιμοποιηθεί μια καμπίνα με κυρτά τοιχώματα επτά στρωμάτων τα οποία ενισχύονται από προφίλ αλουμινίου στις γωνίες. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τα ηχεία δαπέδου χρησιμοποιούν ένα γούφερ κοντά στο πάτωμα ώστε να βελτιστοποιήται η απόδοση των μεσοχαμηλών. Τα τουίτερ είναι σε όλα τα μοντέλα θόλου τιτανίου με μαγνήτη νεοδυμίου.  Τα γούφερ είναι 6.5 ιντσών στην σειρά One και 5.25 ιντσών στην σειρά Two με κώνους από υαλονήματα και σασί από χυτό αλουμίνιο, ενώ οι καμπίνες είναι ανοικτού τύπου με δυνατότητα ελέγχου της οπής μέσω τοποθέτησης αποσβεστικού υλικού στο εσωτερικό της. Τα δύο ηχείο δαπέδου είναι πέντε και τεσσάρων δρόμων αντίστοιχα και ενσωματώνουν φίλτρα τέταρτης ακουστικής τάξης Linkwitz-Riley.
ΙΝFO: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, web: http://www.nakas.gr/, http://www.psbspeakers.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr