Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Προενισχυτής/DAC/Streamer - Τελικός Ενισχυτής

Elac Alchemy DDP-2/DPA-2

Elac Alchemy DDP-2/DPA-2

Την Elac την γνωρίσαμε ως έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές ηχείων, με μια τεράστια γκάμα προϊόντων, που φθάνουν μέχρι πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας (και τιμής). Το θέμα, προφανώς, για τους Γερμανούς, ήταν το που συνδέονται αυτά τα ηχεία. Και είπαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Δεν είναι ότι δεν τους καταλαβαίνεις... Ως κατασκευαστές ηχείων, η ανησυχία για το πώς θα οδηγηθούν αυτά είναι εγγενής. Και τι καλύτερο από το να σχεδιάσεις εσύ τον ενισχυτή που θα συνοδεύει τα ηχεία σου; Βεβαίως, όλα αυτά είναι δημοσιογραφικές αυθαιρεσίες. Είναι, εξίσου, πιθανόν, η Elac να αποφάσισε, απλώς, να μπει στον χώρο των ηλεκτρονικών επειδή αυτός έχει αποκτήσει, εσχάτως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις με το streaming και τα διάφορα νέα μέσα που έχουν ξεφυτρώσει ανοίγουν, ασφαλώς, την αγορά και δημιουργούν νέες ευκαιρίες.
Με βάση τα παραπάνω, το πιο πιθανόν είναι η σειρά Alchemy, στην οποία ανήκουν οι συσκευές αυτής της δοκιμής, να αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρίας να μπει στην αγορά αυτή και να το κάνει όπως ξέρει καλύτερα: Σχεδιάζοντας κάτι ιδιαίτερο, με την δική της υπογραφή και τα δικά της διαπιστευτήρια ποιότητας. Ας δούμε πώς το έκαναν...