Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Network Player

Cambridge Audio CXN V2

Cambridge Audio CXN V2

Αν και δεν έτυχε να δοκιμάσουμε το αρχικό CXN, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια, η αλήθεια είναι ότι το network player της Cambridge Audio συνοδεύεται από ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και αυτό σπανίως είναι τυχαίο. Άλλωστε, η εταιρία από την Βρετανία είναι από τους πρωτοπόρους στον χώρο του streaming και, επιπροσθέτως, έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια μια καλή παράδοση στις ψηφιακές συσκευές.
Με βάση αυτά, οφείλω να ομολογήσω ότι κατά την άποψή μου το σημαντικότερο διακύβευμα με την περίπτωση του “V2” ήταν να μην έχει “πειράξει” η Cambridge Audio μια ιδιαίτερα επιτυχημένη, κατά τα φαινόμενα, συνταγή σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει έναν αχρείαστα νεωτερικό χαρακτήρα.
Εκ των προτέρων, αναφέρω ότι οι φόβοι μου δεν έγιναν πραγματικότητα. Αναγνωρίζοντας, προφανώς, το καλό χαρτί που έχουν στα χέρια τους, οι Βρετανοί άλλαξαν ελάχιστα τον CXN, προσθέτοντάς του στοιχεία στο επίπεδο της συνδεσιμότητας και αφήνοντας έξω από τις όποιες αλλαγές την ουσία της συσκευής, δηλαδή τον ψηφιακό επεξεργαστή, το αναλογικό στάδιο και το user interface (με εξαίρεση, φυσικά την πλατφόρμα και την εφαρμογή StreamMagic της εταιρίας η οποία εξελίσσεται συνεχώς).
Το αποτέλεσμα το βλέπετε σε αυτές της σελίδες. Ο CXN V2 είναι μια συσκευή που ελάχιστα διαφέρει από τον αρχικό CXN. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...