Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/09/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Προενισχυτής Phono

Pro-Ject Audio Phono Box RS2

Pro-Ject Audio Phono Box RS2

Το στοίχημα των Box, των μικρών σε διαστάσεις συσκευών που φλερτάρουν ταυτόχρονα με το lifestyle και την υψηλή πιστότητα, η Pro-Ject το έχει κερδίσει εδώ και αρκετό καιρό. Τα “μικρά” έχουν πάψει να αποτελούν κάτι αξιοπερίεργο που αφορά μόνο όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό και αποτελούν ισότιμες λύσεις σε μια αγορά γεμάτη ιδέες και προτάσεις. Ό,τι και αν ψάχνεις, είναι -σχεδόν- βέβαιο ότι θα το βρεις σε αυτή τη φόρμα η οποία αποτελεί ένα από σήματα κατατεθέντα της εταιρίας.
Από τους πλέον επιθετικούς κατασκευαστές σε ό,τι αφορά τα συστήματα βινυλίου, η Pro-Ject έχει μια πραγματικά μεγάλη γκάμα προενισχυτών phono. Κυριολεκτικώς όλες οι σειρές της περιλαμβάνουν μια ή περισσότερες τέτοιες συσκευές, κάτι που είναι αρκετά λογικό. Σε μια αγορά όπου η είσοδος phono δεν είναι επιβεβλημένη (αν και οι κατασκευαστές ενισχυτών την επαναφέρουν με εντυπωσιακούς ρυθμούς), ο αγοραστής ενός πλατό πρέπει, συχνά, να λύσει το πρόβλημα της προενίσχυσης της κεφαλής του, ταυτόχρονα με την αγορά της πηγής. Ο Heinz Lichtenegger δεν είναι από τους τύπους που θα άφηνε μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.
Με δεδομένο ότι η RS2 είναι η κορυφαία σειρά ηλεκτρονικών της Pro-Ject, ήταν λογικό που όλοι περιμέναμε την πρότασή της σε ό,τι αφορά τον προενισχυτή phono και η εταιρία δεν μας απογοήτευσε. To Phono Box RS2 αποτελεί μια πραγματική επίδειξη ισχύος από την πλευρά της καθώς περιλαμβάνει όλα όσα θα έπρεπε, συνδυασμένα με κάποιες νέες ιδέες και υλοποιημένα με όλους τους άγραφους κανόνες της τέχνης που είναι ο σχεδιασμός μιας υψηλών απαιτήσεων συσκευής ήχου. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...