Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/10/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  H REVOLVER ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ CYGNIS...

AV BLOG 

SITE MAP


Η Revolver παρουσίασε το Cygnis
11.10.2006
Μέχρι σήμερα, η εταιρία διέθετε δύο σειρές ηχείων την R-Series και την Audiovue Series οι οποίες περιελάμβαναν μοντέλα βάσης και δαπέδου που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε δικαναλικά και πολυκαναλικά συστήματα με την βοήθεια (στην περίπτωση των τελευταίων) κεντρικών ηχείων και ενεργών υπογούφερ.  Η R-Series απευθυνόταν περισσότερο προς τους audiophiles και η Audiovue ήταν η "lifestyle" σειρά της εταιρίας.
Τo Cygnis στέκεται σαφώς έξω από τις δύο αυτές σειρές, όντας ένα σχετικά ογκώδες ηχείο δαπέδου (με ύψος λίγο πάνω από ένα μέτρο και βάρος 35 κιλά) τριών δρόμων, με ξεχωριστές καμπίνες για τις μονάδες μεσαίων υψηλών και το γούφερ, η φόρτιση του οποίου γίνεται μέσω bass reflex.. Oι μονάδες που χρησιμοποιούνται είναι ένα τουίτερ με θόλο αλουμινίου, μίας ίντσας, ένα μιντ 130 χιλιοστών με κώνο από υαλονήματα που φορτίζεται από μία κλειστή καμπίνα με μή παράλληλες πλευρές για να μειώνονται τα στάσιμα κύματα και ένα γούφερ με κώνο 10 ιντσών από συμπιεσμένο χαρτί που φορτίζεται από μία καμπίνα 50 λίτρων.
To crossover συναρμολογείται με το χέρι, χρησιμοποιεί πηνία αέρα, custom πυκνωτές πολυπροπυλενίου και καλωδιώσεις με επαργυρωμένους αγωγούς.  Η ευαισθησία του Cygnis είναι 91dB/w/m και η ονομαστική του εμπέδηση 8Ω (με την ελάχιστη τιμή να πέφτει στα 4.3Ω).
ΙΝFO: Music Lover, τηλ.: 210-201.8941, web: http://www.musiclover.gr/, http://www.revolveraudio.co.uk/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr