Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ STATUS ΑΠΟ ΤΗΝ ROISTER...

AV BLOG 

SITE MAP


Τρίτη γενιά Status από την Roister
20/11/2007
Εδώ και χρόνια, η σειρά Status περιλαμβάνει τα κορυφαία μοντέλα της ελληνικής Roister και έχει ως σήμα κατατεθέν της καμπίνες των ηχείων οι οποίες είναι οι μοναδικές σε αυτή την κατηγορία τιμής που κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο οξιάς. Η τρίτη γενιά των ηχείων Status διατηρεί, φυσικά, το χαρακτηριστικό αυτό αλλά προσφέρει ακόμη μια σειρά από βελτιώσεις. Όλα τα μοντέλα είναι δύο δρόμων και διαθέτουν τουίτερ τοποθετημένο σε εξωτερικό ξύλινο θάλαμο. Η μονάδα είναι μεταλλικού θόλου, με μαγνήτη νεοδυμίου. Οι χαμηλές συχνότητες αναπαράγονται από γούφερ με χυτό σασί από αλουμίνιο και κώνο με κυψελοειδή δομή (honeycomb). Τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται είναι 1ης τάξης υλοποιημένα με audiophile υλικά.
Οι καμπίνες έχουν πρισματικό σχήμα με τραπεζιοειδή διατομή για την μείωση των στάσιμων κυμάτων που δημιουργούνται στο εσωτερικό τους και διαθέτουν αυξημένο αριθμό ενισχύσεων ώστε να εξασφαλίζεται μεγάλη ακαμψία, ενώ η φόρτιση είναι bass reflex σε όλα τα μοντέλα πλην του κεντρικού που είναι κλειστού τύπου.
Η σειρά Status περιλαμβάνει ένα μοντέλο βάσης (Status 4.2), ένα μοντέλο δαπέδου, το Status 8.2 (με δύο γούφερ) και ένα κεντρικό ηχείο, το Status C2.2.
ΙΝFO: AviCon Technology, τηλ.: 210-953.3364, web: http://www.roister.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr