Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/01/2007


english abstract

 

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ/ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ROKSAN...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέος προ-τελικός από την Roksan
29.12.2006
Αν κρίνουμε από το σχετικό δελτίο τύπου, η Roksan έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στα τροφοδοτικά των συσκευών, αφού έχει χρησιμοποιήσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 12 σταθεροποιημένες γραμμές τροφοδοσίας για τον προενισχυτή και τέσσερεις μετασχηματιστές τροφοδοσίας για τον τελικό. Στην πράξη, ο σχεδιασμός των συσκευών φαίνεται να προβλέπει ξεχωριστή τροφοδοσία για κάθε κανάλι και κάθε στάδιο του προενισχυτή (στάδιο κέρδους, κυκλώματα balanced εισόδων, στάδιο εξόδου και απομονωτή εγγραφής) και διαφορετική τροφοδοσία για κάθε τμήμα του τελικού ενισχυτή, όπου χρησιμοποιήται ένας δακτυλιοειδής μετασχηματιστής ισχύος 1kVA για το τμήμα ισχύος και τρείς ακόμη μικρότεροι για τα κυκλώματα ελέγχου, προστασίας και balanced εισόδων.
Ο προενισχυτής προσφέρει έξι εισόδους στάθμης line από τις οποίες οι δύο διαθέτουν δυνατότητα επιλογής μεταξύ balanced και single ended σύνδεσης, balanced έξοδο, απομονωμένο βρόχο εγγραφής με διακόπτη tape monitor και πλήρη τηλεχειρισμό με ηλεκτροκίνητο ποτενσιόμετρο στάθμης. Το "πακέτο" περιλαμβάνει ακόμη ενσωματωμένο φίλτρο τροφοδοσίας και επίχρυσα βύσματα.
Ο τελικός ενισχυτής ST1308 μπορεί να αποδώσει 2x130W σε φορτία 8Ω και 2x260W σε φορτία 4Ω, προσφέρει δυνατότητα επιλογής εισόδων (μεταξύ single ended και balanced σύνδεσης) και χρησιμοποιεί τα γνωστά βύσματα WBT Nextgen για την σύνδεση των ηχείων, σε ομάδες των δύο ζευγών ανα κανάλι ώστε να διευκολύνεται η διπλοκαλωδίωση. Το βάρος του είναι 30 κιλά.
ΙΝFO: Audio Κ. Μασσέλου, τηλ.: 210-322.1903, web: http://www.roksan.co.uk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr