Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/04/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΙΣΘΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ME DLP KAI DCDi ΑΠΟ ΤΗΝ SAGEM...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Οθόνη οπίσθιας προβολής 50" DLP με DCDi  από την Sagem

07.04.2004
H Αxium της γαλλικής Sagem είναι μία τηλεόραση οπίσθιας προβολής με διαγώνιο 50 ιντσών και λόγο πλευρών 16:9 που χρησιμοποιεί τεχνολογία DLP για την δημιουργία της εικόνας και το κλασικό DCDi της Faroudja για την επεξεργασία του σήματος και την απόπλεξή του.  Η φωτεινότητα της τηλεόρασης είναι 500cd/m2 και ο λόγος αντίθεσης 2000:1 ενώ η εγγενής ανάλυση, 1280x720 εικονοστοιχεία.  Τα χαρακτηριστικά αυτά επιτρέπουν την προβολή εικόνων υψηλής ευκρίνειας με αναλύσεις 1080i και 720p.  Η τηλεόραση μπορεί να δεχτεί σήματα με ανάλυση 480i/p και 576i/p και να πραγματοποιήσει upscaling, καθώς επίσης και σήματα 1080i και 720p. 
Oι Γάλλοι έχουν εξοπλίσει την Αxium με έναν μεγάλο αριθμό εισόδων, καθώς περιλαμβάνονται 3 SCART (από τα οποία δύο υποστηρίζουν RGB) δύο είσοδοι component από τις οποίες η μία μπορεί να δεχτεί σήμα προοδευτικής σάρωσης (Y/Pb/Pr) καθώς επίσης και είσοδος DVI.  Yπάρχει επίσης και μία ομάδα εισόδων/εξόδων στην πρόσοψη, όπου περιλαμβάνονται VGA, Composite και S-Video, είσοδοι audio και έξοδος ακουστικών.
Η Axium περιλαμβάνει δύο δέκτες τηλεοπτικών σημάτων και υποστηρίζει PIP (Picture in Picture) και PAP (Picture and Picture).

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr