Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/05/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: THΛΕΟΡΑΣΗ 46 ΙΝΤΣΩΝ LCD ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ 1920x1080 ΑΠΟ ΤΗΝ SAMSUNG...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

LCD 46 ιντσών από την Samsung

20.05.2004
Καθώς η επένδυση στις γραμμές παραγωγής πάνελς LCD έβδομης γενιάς έχει αρχίσει να αποδίδει, επιτρέποντας της να παρουσιάσει τον Ιανουάριο ένα πρωτότυπο 57 ιντσών, η Samsung παρουσίασε στην έκθεση ΗΕ (Home Entertainment Show) την LTP468W, μία τηλεόραση LCD με λόγο πλευρών  16:9 και διαγώνιο 46 ιντσών.  Η εγγενής ανάλυση της οθόνης είναι 1920x1080 εικονοστοιχεία και μπορεί να υποστηρίξει και προοδευτική σάρωση, ενώ η συσκευή περιλαμβάνει ενσωματωμένο scaler ώστε να προσαρμόζει όλες τις αναλύσεις των σημάτων εισόδου σε αυτή την τιμή.  Η φωτεινότητα του πάνελ είναι 500cd/m2 και ο λόγος αντίθεσης αξιοσημείωτος: 800:1.  Η τηλεόραση διαθέτει διπλό δέκτη με δυνατότητα PIP (εικόνα σε εικόνα), και μία μεγάλη ποικιλία εισόδων (ανάμεσά τους, DVI, HDMI και δύο εισόδους συνιστωσών). Το πακέτο συμπληρώνεται τέλος από ηχεία της JBL και το σύστημα εικονικού περιβάλλοντος ήχου TruSurround XT της SRS. H συσκευή θα ξεκινήσει την καριέρα της στην αμερικανική αγορά τον Αύγουστο και θα στοιχίζει (εκεί) κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10000 δολλαρίων.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr