Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/01/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η SANYO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ MEDIA CAMERA ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ HD...

AV BLOG 

SITE MAP


HD Media Camera από την Sanyo
03.01.2006
Η HD1 βασίζεται στο γνωστό σχέδιο των media cameras της εταιρίας, διατηρώντας το μικρό μέγεθος στο οποίο μας έχει συνηθίσει η Sanyo αλλά διαθέτει επαρκή ισχύ επεξεργασίας σήματος ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί κωδικοποίηση/συμπίεσης κατά MPEG-4 σε πραγματικό χρόνο.  Η μηχανή που αναμένεται να παρουσιαστεί στην αγορά τον Μάρτιο, διαθέτει έναν αισθητήρα 5.1 Megapixel ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την λήψη φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ανάλυσης (720p) ταυτόχρονα.
Ο χρήστης, ενώ βιντεοσκοπεί, πατά απλώς το κουμπί που ελευθερώνει το κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής και αποθηκεύει την πόζα στην κάρτα SD. Το οπτικό σύστημα της μηχανής είναι 12 στοιχείων σε 9 ομάδες με ενσωματωμένο φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας και οπτικό ζουμ 10x που συμπληρώνεται από ψηφιακό 10x και επίσης ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει και λήψεις μάκρο από απόσταση μέχρι 1cm.  Ο εικονολήπτης έχει στην διάθεσή του ενσωματωμένο φλάς και μπορεί να παρακολουθεί τις εγγραφές του από μία οθόνη 2.2 ιντσών, OLED, 210.000 εικονοστοιχείων. Μία καρτα SD 1GB επαρκεί για την αποθήκευση 21 λεπτών βίντεο στα 720p και 30 λεπτών συμβατικού βίντεο 480p/30fps ενώ μπορεί να επιλέξει και λήψη σε φορμά 16:9 στην υψηλή ανάλυση.  Η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αποθήκευση φωνής με χωρητικότητα 15 ωρών (1GB), ενώ είναι συμβατή και με εκτύπωση μέσω PictBridge.
ΙΝFO: web: http://www.sanyo-europe.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr