Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/09/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H SCEE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΥΕΤΟΥ: PLAY 2 ΓΙΑ ΤΗΝ KAMEΡΑ USB TOY PS2...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Νέος τίτλος για το  EyeToy

06.09.2004
H SCEE ανακοίνωσε την κυκλοφορία του EyeToy:Play 2, του νέου τίτλου της ομάδας δημιουργίας του London Studio, που αναμένεται τον Νοέμβριο του 2004. Το EyeToy:Play 2 προχωρά ένα βήμα ακόμη το gameplay του αρχικού EyeToy:Play, αξιοποιώντας μία σειρά από τεχνολογικές βελτιώσεις.
Τα 12 νέα mini-games δίνουν στους gamers την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία ευρεία γκάμα διαφορετικών στυλ παιχνιδιού. Είτε χρησιμοποιούν τα πόδια τους για λακτίσματα στο Kung2, είτε τα χέρια τους για να κάνουν  εικονικές επισκευές στο σπίτι με το DIY ή να φτιάχνουν χάρμπουγκερ και πατάτες με το MrChef, οι παίκτες πρωταγωνιστούν σε κάθε παιχνίδι με κάθε πιθανό τρόπο, συχνά και με όλο τους το σώμα. Μία νέα επιλογή παιχνιδιού επιτρέπει την συμμετοχή τεσσάρων παικτών, που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο εναλλάξ σε γρήγορους γύρους προσφέροντας έτσι ένα multiplayer mode με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η νέα τεχνική σύλληψης κίνησης Motion-Cam επιτρέπει στους παίκτες να τελειοποιήσουν το στυλ τους σε mini-games όπως τα HomeRun και TableTennis, καθώς η κονσόλα μπορεί να αντιληφθεί που ακριβώς σημαδεύουν και με τί δύναμη χτυπούν την μπάλα. Στο Boxing, επίσης, όσο δυνατότερες είναι οι γροθιές που δίνει κανείς στην πραγματικότητα (στον αέρα), τόσο πιο αποτελεσματικός είναι στο εικονικό... ring! Αρκετά από τα mini-games ενσωματώνουν και τεχνολογία αναγνώρισης ήχων με την ονομασία Sonic-Cam, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να συμμετάσχουν με ακόμη έναν τρόπο στο παιχνίδι, φωνάζοντας στην οθόνη! Στις νέες τεχνολογίες που έχουν ενσωματωθεί στο Play2 ανήκουν η MiniVision η οποία επιτρέπει την φωτογραφίση του παίκτη και του δωματίου όπου αυτός βρίσκεται και την προβολή της φωτογραφίας αργότερα μέσα στο παιχνίδι, η Cutout-Cam, που επιτρέπει στους παίκτες να διαχωριστούν από το γύρω περιβάλλον και να προβληθούν σε ένα διαφορετικό background, και η Colour-Cam, που επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν ως μέσο ελέγχου και αντικείμενα με έντονα χρώματα. Τέλος , στο EyeToy:Play 2 περιλαμβάνεται και το SpyToy, μία λειτουργία δίνει την δυνατότητα να αξιοποιηθεί η κάμερα του EyeToy σαν ένα διασκεδαστικό… σύστημα ασφαλείας, το οποίο καταγράφει οποιονδήποτε περάσει από μπροστά της!

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr