Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/09/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ AQUOS ΤΗΣ SHARP...

AV BLOG 

SITE MAP


Οι νέες LCD της Sharp στην ελληνική αγορά
01.09.2006
Η Sharp παρουσίασε τα 6 νέα μοντέλα LCD AQUOS σε 32 και 37 ίντσες με τις νέες HD-ready σειρές GD9E, GA9E και BV9E, (2 μοντέλα από κάθε σειρά) στις 5 Ιουλίου 2006 στο Αμβούργο. Οι καινούριες συσκευές προσφέρουν εικόνα με αυξημένη αντίθεση 1200:1, και επιπλέον μεγαλύτερη γωνία θέασης 176 μοιρών. Ο χρόνος απόκρισης είναι 6msec.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η σειρά GD9E είναι φινιρισμένη σε χρώμα τιτανίου, τα μοντέλα της σειράς GA9E σε χρώμα ασημί και η σειρά BV9E σε χρώμα μαύρο. Ολες οι συσκευές διαθέτουν δύο εισόδους HDMI με υποστήριξη HDCP και δύο εισόδους SCART, μπορούν να ελεγχθούν μέσω θύρας RS-232C και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν monitor μέσω της αναλογικής εισόδου PC RGB. Επίσης, συνοδεύονται με καλώδιο και προσαρμογέα για σύνδεση VGA. Η σειρά GD9E είναι εφοδιασμένη με υποδοχή CI για κάρτες συνδρομητικών δορυφορικών καναλιών και διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T ώστε να είναι δυνατή η λήψη ψηφιακού σήματος επίγειας εκπομπής, απευθείας, χωρίς να χρειάζεται η παρεμβολή ειδικευμένης εξωτερικής μονάδας. Οι νέες συσκευές ενσωματώνουν, επίσης, λειτουργία που ελέγχει τις αυξομειώσεις της στάθμης μεταξύ προγράμματος και διαφημίσεων ώστε η ένταση να παραμένει σταθερή και να μην είναι απαραίτητη η επέμβαση του θεατή κατά το ενοχλητικό αυτό φαινόμενο.
ΙΝFO: FG Europe Α.Ε., τηλ.: 210-969.6500, http://www.fgeurope.gr, http://www.sharp-cee.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr