Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/03/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV ΑΠΟ ΤΗΝ SHERWOOD ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ BLUETOOTH A2DP...

SITE MAP


Sherwood RD-7503: Ενδιαφέρουσες δυνατότητες, λογική τιμή...
27/02/2009
Μετά την παρουσίαση μιας ολόκληρης σειράς επιτραπέζιων προϊόντων συμβατών με iPod, τώρα η Sherwood στρέφεται και προς το ασύρματο audio. Ο νέος ραδιοενισχυτής RD-7503 μπορεί να streamάρει δεδομένα ήχου μέσω Bluetooth A2DP, αρκεί ο χρήστης να τοποθετήσει στην πρόσοψή του έναν μικρό δέκτη (BT-R7) ο οποίος πωλείται ξεχωριστά, Η εταιρία ανακοίνωσε ότι την δυνατότητα αυτή θα την έχουν και τα μελλοντικά μοντέλα της. Πλην αυτού, ο RD-7503 μπορεί να διαχειριστεί σήματα HDMI v1.3, ενσωματώνει αποκωδικοποιητές Dolby TruHD και DTS Master Audio HD και υποστηρίζει αναλογική σύνδεση πολυκαναλικών πηγών ήχου.
Ο ενισχυτής διαθέτει επτά κανάλια με ισχύ 100W/8Ω και γραμμικά στάδια εξόδου. Ενδιαφέρουσα είναι η επιλογή της Sherwood να πραγματοποιεί upsampling όλων των ψηφιακών σημάτων στα 24bit/96kHz, ενώ υπάρχει, ακόμη ,δυνατότητα lip syncing (για συγχρονισμό του ήχου με την εικόνα). Η ρύθμιση του συστήματος γίνεται με την χρήση μικροφώνου και ο ενισχυτής βασίζεται σε έναν αυτόματο παραμετρικό ισοσταθμιστή 12 περιοχών για την επέμβαση στην ακουστική του χώρου ενώ ο χρήστης μπορεί να επέμβει με βάση τα δικά του κριτήρια μέσω ενός ρυθμιζόμενου, επίσης παραμετρικού, ισοσταθμιστή πέντε περιοχών. Ο RD-7503 περιλαμβάνει, τέλος, δέκτη AM/FM με τριάντα θέσεις μνήμες, καθώς επίσης και δυνατότητα dual zone για ήχο και σε δεύτερο δωμάτιο. Η τιμή της συσκευής στην αμερικανική αγορά (όπου πρωτοπαρουσιάστηκε) είναι κάτω από 500 δολάρια.
ΙΝFO: ΕΛΑΣΥΝ, τηλ.: 210-957.8150, web: http://www.elasyn.gr/, http://www.sherwood.de/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr