Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η SONY ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ...

AV BLOG 

SITE MAP


Καλώδια για συνδέσεις υψηλής ποιότητας από την Sony...
12/11/2007
Με την μουρμούρα γύρω από τις συνδέσεις, μέσω HDMI, συσκευών που διαχειρίζονται σήματα υψηλής ευκρίνειας, να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, δεν είναι -βεβαίως- καθόλου περίεργο που μια εταιρία που βασίζει σημαντικό μέρος του καταλόγου της σε προιόντα HD, όπως η Sony, παρουσιάζει μια σειρά καλωδίων για συνδέσεις απαιτήσεων. Το πακέτο που ανακοινώθηκε πρόσφατα περιλαμβάνει καλώδια HDMI κατάλληλα να μεταφέρουν σήματα 1080p και είναι συμβατά με την έκδοση 1.3, έτσι ώστε να μπορούν να διαχειριστούν και σήματα x.v.Colour (το νέο χρωματικό μοντέλο που είναι γενικώς γνωστό και ως Deep Color), αλλά και καλώδια για μεταφορά αναλογικών σημάτων video, (Component και SCART), ψηφιακού ήχου (οπτικό και ομοαξονικό) καθώς επίσης και κλασικά καλώδια αναλογικού ήχου.
Τα νέα καλώδια θα είναι διαθέσιμα τερματισμένα σε μήκη 1, 3 και 5 μέτρων, θα έχουν επιχρυσωμένους ακροδέκτες (24k) και θα έχουν εξωτερικό δικτύωμα από δικτυωτό υλικό που εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στην κάμψη και την στρέψη. Κάθε καλώδιο θα έχει τριπλή θωράκιση με ταινία αλουμινίου, μπλεντάζ OFC και σπειροειδή αγωγό OFC και οι αγωγοί θα είναι, επίσης, OFC 99.996%.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr