Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/02/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ DAV ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα συστήματα στην σειρά DAV της Sony
25/02/2008
Ακολουθώντας την γνωστή αισθητική των περισσότερων μοντέλων DAV, τα νέα συστήματα χρησιμοποιούν κυρίως ηχεία μικρού πλάτους, ώστε να ταιριάζουν με τις τηλεοράσεις LCD και plasma γύρω από τις οποίες, κατά πάσα πιθανότητα, θα στηθούν. Η σειρά DAV-DZ περιλαμβάνει τα μοντέλα DAV-DAZ260, DAV-DZ560, DAV-DZ-660 και το κορυφαίο DAVDZ-860W. Και τα τέσσερα προϊόντα βασίζονται στο DCAC (Digital Cinema Auto Callibration) για την εύκολη ρύθμισή τους, διαθέτουν scaler μέχρι τα 1080p καθώς επίσης και την γνωστή θύρα Media Port της Sony η οποία επιτρέπει την σύνδεση διαφόρων συσκευών που μπορούν να streamάρουν αρχεία ήχου. Εννοείται, ότι υπάρχει και θύρα USB για την παραδοσιακή σύνδεση media players, με δυνατότητα, μάλιστα, ripping από τους δίσκους στο media player χωρίς τη μεσολάβηση υπολογιστή. Τα φορμά που υποστηρίζονται είναι MP3/WMA/AAC, DivX και JPEG, ενώ όλα τα συστήματα θα είναι συμβατά και με SACDs.
Το μικρότερο σύστημα θα είναι το 260 το οποίο αναμένεται στην αγορά τον Μάρτιο, θα έχει συνολική ισχύ 850W και μικρά σε μέγεθος ηχεία (το μόνο που διαφοροποιήται από την κλασική συνταγή των floor-standing κυρίως ηχείων). Tα 560 και 660 αναμένονται τον Μάιο και η βασική διαφορά τους έγκειται στην χρήση ηχείων δαπέδου στην θέση των περιφερειακών από το 560. Τέλος, το 860W, το μεγαλύτερο της σειράς, θα βγει στην αγορά τον Ιούνιο και περιλαμβάνει μεγαλύτερη συνολική ισχύ (1000W), 32μπιτο επεξεργαστή ήχου (με αυξημένες δυνατότητες) και δυνατότητα υποστήριξης ασύρματων περιφερειακών ηχείων με την τεχνολογία S-Air της Sony.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr