Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/07/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: CAMCORDER MINIDV ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ SURROUND ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα
Η Sony παρουσίασε camcorder με δυνατότητες surround
01.07.2004
Το νέο camcorder έχει κωδικό DCR-HC1000 και χρησιμοποιεί κασέτα miniDV και τριπλό αισθητήρα CCD.  O φακός είναι ο Vario-Sonnar της Carl Zeiss που προσφέρει οπτικό ζουμ x12 και  υποστηρίζεται από σύστημα μείωσης των κραδασμών κατά την λήψη.  Ο τριπλός αισθητήρας επιτρέπει την καλύτερη λήψη σε ακραίες συνθήκες πολύ χαμηλού ή πολύ έντονου φωτισμού.  Ο εικονολήπτης μπορεί να παρακολουθεί το κάδρο του μέσα από μία οθόνη LCD με διαγώνιο 2.5 ιντσών ενώ η λαβή της μηχανής επιτρέπει την λήψη κάτω από δύσκολες (και δημιουργικές) γωνίες .  Ενα από τα πλέον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα της DCR-HC1000 να ηχογραφεί σε τέσσερα κανάλια.  Για να γίνει αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό μικρόφωνο που προσφέρεται προαιρετικά.  Εαν η λήψη γίνει με αυτή την μέθοδο τότε με την χρήση μίας κατάλληλης εφαρμογής authoring εγκατεστημένης σε υπολογιστή είναι δυνατή η δημιουργία DVDs με ήχο 5.1.  Κατά την εταιρία, ακόμη και σκηνές με ελάχιστη ηχητική πληροφορία αποκτούν ιδιαίτερη αίσθηση όταν τις παρακολουθήσει κανείς ακούγοντας την πολυκαναλική εγγραφή.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr