Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/07/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEA COMPACT ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΜΕ DOCKING STATION ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

DCR-PC350: 3 Μegapixel και docking station από την Sony

13.07.2004
Η ιδέα πίσω από την DCR-PC350 είναι απλή: Μεταφέροντας το σύνολο των συνδέσεων στο docking station, μία ειδική βάση η οποία την συνοδεύει και που η Sony ονομάζει Handycam Station, ήταν εύκολο να σχεδιαστεί μία μικρή σε μέγεθος και εύχρηστη κάμερα MiniDV χωρίς να θυσιαστούν δυνατότητες.
Για την λήψη των εικόνων χρησιμοποιήται αισθητήρας CCD με ανάλυση 3 Megapixel (και δυνατότητα λήψης 16:9) και ο φακός Vario-Sonnar T της Carl Zeiss (με οπτικό ζουμ x10, και δυνατότητα εστίασης με το χέρι) με την νέα επίστρωση που περιορίζει τις ανακλάσεις.  Η παρακολούθηση της λήψης γίνεται μέσω οθόνης αφής  LCD η οποία επιτρέπει την πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις και λειτουργίες ανάμεσα στις οποίες και το ζουμ.  Η μηχανή μπορεί να εγγράψει και ακίνητες εικόνες σε τρείς αναλύσεις (2016x1512 / 1600x1200 / 640x480) και να τις αποθηκεύσει σε Memory Stick Duo.  Το Handycam Station προσφέρει δυνατότητες σύνδεσης iLink, USB και AV ώστε να είναι δυνατή η άμεση επικοινωνία της μηχανής με προσωπικό υπολογιστή, DVD recorder ή σύστημα home entertainment (η βάση παραμένει μονίμως συνδεδεμένη, οπότε δεν υπάρχει η ανάγκη σύνδεσης-αποσύνδεσης καλωδίων στην μηχανή).  O χρήστης μπορεί, μεταξύ άλλων να χρησιμοποιήσει και το λογισμικό "Click to DVD" για να δημιουργήσει τους δικούς του δίσκους.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr