Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 31/01/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ DVD CAMCORDERS ΑΠΟ ΤΗΝ SONY ΓΙΑ ΤΟ 2006...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέες DVD Handycam από την Sony
11.01.2006
Με την προσθήκη τεσσάρων νέων μοντέλων στη σειρά DVD Handycam για το 2006, η Sony διευρύνει την γκάμα της σε μία κατηγορία συσκευών που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής αφού, εγγράφοντας απ' ευθείας σε δίσκο, η αξιοποίηση του υλικού γίνεται ευκολότερη από ποτέ. Τα νέα μοντέλα είναι τα DVD-505E, DVD-405E, DVD-205E και DVD-105E. Αναλυτικά:
Η DCR-DVD505E προσφέρει εικόνα υψηλής ανάλυσης χάρη στον αισθητήρα ClearVid CMOS και τον βελτιωμένο επεξεργαστή Enhanced Imaging Processor, που -κατά την εταιρία- εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα λήψης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο αισθητήρας ClearVid CMOS προσφέρει εικόνα μεγαλύτερου δυναμικού εύρους, χωρίς φαινόμενα αλλοίωσης από φωτεινές πηγές (smear), υψηλή ευαισθησία, χαμηλά επίπεδα θορύβου, υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Το μοντέλο DCR-DVD505E προσφέρει επίσης δυνατότητα λήψης φωτογραφιών με ανάλυση 4 Megapixels και λειτουργία "διπλής εγγραφής" (Dual Rec) μέσω της οποίας μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης ακόμα και όταν πραγματοποιείτε εγγραφή ταινίας, αποθηκεύοντας τις εικόνες προσωρινά στην εσωτερική μνήμη της συσκευής μέχρι να τις μεταφέρετε σε μια κάρτα μνήμης Sony Memory Stick Duo ή σε DVD. Το camcorder διαθέτει οθόνη LCD 3,5 ιντσών.
Το μοντέλο DCR-DVD405 διαθέτει αισθητήρα CCD ανάλυσης 3.3 Megapixels για λήψη ταινιών και φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Διαθέτει υποδοχές για κάρτα μνήμης Memory Stick Duo και φακό Carl Zeiss Vario Sonnar T με διάμετρο φίλτρου 30mm.
Τα μοντέλα DCR-DVD205E και 105E έχουν ελαφρύτερα και πιο συμπαγή σώματα από τα αντίστοιχα μοντέλα της Sony που κυκλοφόρησαν το 2005. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν φακούς Carl Zeiss Vario Tessar με διάμετρο φίλτρου 25mm. Το μοντέλο DVD205E διαθέτει δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής σε ευρεία οθόνη (wide screen) 16:9 καθώς και αισθητήρα 1 Megapixel. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν εγγραφή σε DVD-R/RW/+RW.
Οταν ολοκληρώσετε μια εγγραφή μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε το περιεχόμενο του DVD των 8cm σε δίσκο DVD των 12cm χρησιμοποιώντας το λογισμικό Nero Express 6 που συνοδεύει τη βιντεοκάμερα.
Οι νέες κάμερες διαθέτουν επίσης βελτιωμένη λειτουργία DSC (digital still camera), που περιλαμβάνει εγγραφή φωτογραφιών σε αναλογία 16:9, ενώ οι συσκευές είναι συμβατές και με την τεχνολογία PictBridge.
Η νέα σειρά Sony DVD Handycam θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από το Φεβρουάριο  του 2006.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr