Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/06/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΦΟΡΗΤΑ DVD/MEDIA PLAYERS ΑΠΟ ΤΗΝ SONY...

AV BLOG 

SITE MAP


Φορητά DVD/Media players από την Sony
23.05.2006
Aν ανήκετε σε αυτούς που το καλοκαίρι δεν "κάνουν διακοπές από το σύστημά τους", με άλλα λόγια εξακολουθείτε να θέλετε να βλέπετε ταινίες και να ακούτε μουσική, τα δύο νέα προιόντα της Sony σας ενδιαφέρουν: Πρόκειται για το Walkman D-VE7000S και το DVP-FX810 "Portable Cinema", δύο φορητά συστήματα εικόνας και ήχου, συμβατά με DVD-Video, DVD+R/RW, DVD-R/RW, CD Audio/MP3, CD-R/RW καθώς και με αρχεία DivX και JPEG.
Το Walkman D-VE7000S διαθέτει οθόνη 7 ιντσών με λόγο 16:9, έχει αυτονομία τριών ωρών και έξοδο για δύο σετ ακουστικών, όντας σχεδιασμένο για περισσότερο "προσωπική" χρήση.  Σε οικιακό περιβάλλον, πάντως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική βάση με τα ενσωματωμένα ηχεία ή την ψηφιακή έξοδο Dolby Digital/DTS για να το συνδέσετε με ένα μεγάλο σύστημα. Το D-VE7000S μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο αυτοκίνητο αν χρησιμοποιηθεί το προαιρετικό σύστημα στήριξης.
Το DVP-FX810 διαθέτει οθόνη 8 ιντσών 16:9, η οποία έχει την δυνατότητα περιστροφής κατά 180 μοίρες ώστε να επιτρέπει την άνετη παρακολούθηση από περισσότερους θεατές και είναι καλυμμένη με ειδικό υλικό που κάνει την χάραξή της δύσκολη. Η οθόνη υποστηρίζεται από ένα DAC 12bit/108ΜΗz για ποιότητα εικόνας εφάμιλλη με αυτήν των επιτραπέζιων DVD players και διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία (αλλά και έξοδο ακουστικών). Η αυτονομία του είναι 6 ώρες (με τα ακουστικά) και συνοδεύεται από προσαρμοστή για την τροφοδοσία του από το αυτοκίνητο.
ΙΝFO: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, web: http://www.sony.gr

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr